Tuorein sisältö

Porispere vahvistettu, ulkomaiden tähdet jäävät pois ohjelmistosta

21.05.2021 klo 12.10 | Luettu: 1183 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kolmepäiväinen Porispere-festivaali järjestetään tutulla paikalla, Kirjurinluodolla Lokkilavan ympäristössä 30.7.–1.8.2021.

Porisperen kaikki lippukategoriat ja päiväkohtaiset liput ovat myynnissä. Lippujen määrä on kuitenkin aluksi rajoitettu, kunnes viranomaisten linjaukset muun muassa mahdollisista turvaväleistä ja väkimäärärajoituksista tarkentuvat.

"Järjestyksessään kymmenettä Porispereä on tehty kyllä melko erikoisissa merkeissä. Paljon on puhuttu kansan patoutuneesta tarpeesta päästä tapahtumiin, mutta todella massiivinen pato on kasattu meidän alan ihmisten eteen. Ikävä tekemään ja esiintymään on ollut valtava. Nyt odotellaan kiivaasti viranomaisilta tietoa siitä, että millaisin järjestelyin voidaaan Porispere toteuttaa, tehdään sitten niin kuin käsketään ja sillä mennään. Tämän vuoden osalta julkaisemme nyt ison osan artistikattauksesta ja täydentelemme sitä sopivilla herkuilla tilanteen niin salliessa", toteaa festivaalijohtaja Harri Vilkuna.

Koronapandemian vuoksi useat kansainväliset artistit ovat peruuttaneet ja siirtäneet kiertueitaan. Porisperen osalta tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että Kirjurinluodolla ei ulkomaan staroja tänäkään vuonna nähdä. Jo julkaistuista artisteista Anthraxin kanssa neuvotellaan parhaillaan korvaavasta keikasta vuoteen 2022. Myös kotimaisista nimistä Tehosekoitin siirtää Porispere-vierailunsa vuoteen 2022.

Porispere 2021:

Pe 30.7.

Beast In Black
Popeda
Olavi Uusivirta
Ensiferum
Gasellit
The 69 Eyes
Litku Klemetti
Jackrabbit

La 31.7.

Apulanta
Stam1na
Ellinoora
Moon Shot
Happoradio
Maustetytöt
22-Pistepirkko
Pää Kii
Ursus Factory
Lasten Hautausmaa

Su 1.8.

JVG
Sanni
BEHM



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Salon keskustassa ju... Solar Opposites: sie... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova