Tuorein sisältö

Solar Opposites: sietämättömät perkeleet joutuvat vastuuseen

21.05.2021 klo 23.00 | Luettu: 1135 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 5 ja 6:
The Rad Awesome Terrific Ray ja The Apple Pencil Pro


Jaksot ovat suhteellisen mielenkiintoisia vihakatsomisen kannalta. Lyön välit poikki tämän kauden jälkeen ja eritoten jaksossa 6 on tilinpäätöksen tuntua.

Ensin raivohirviö palaa vakuuttamaan, että hän on rauhoittunut ja pian ukkomies. Alienit muuttavat morsiamen rotaksi, mutta Terry yrittää korjata tilanteen samalla kun Korvo järjestää polttarit. Kuivien viittausten ja murhan ja sen perumisen eli perussetin jälkeen Korvo ja raivohirviö päätyvät panemaan. Se huomioidaan, ettei heillä ole tarvittavia elimiä; sitä ei, että Korvo on raivohirviön "isä".

Liikuntatunnilla huijaavat lapsialienit päätyvät olympialaisiin saakka scifivehkeineen. Lopussa yritetään ymmärtää toisella vehkeellä, mitä järkeä kummassakaan tarinassa oli: ei mitään ja katsoja on tyhmä jotain pyytäessään, har har.

Jaksossa 6 alienit joutuvat vastuuseen. Sikahirviö, joka on luotu syötäväksi elävältä, syyttää heitä kohtalostaan, eivätkä alienit edes muista, ovatko he tähänkin vääryyteen syyllistyneet. Jakso listaa tapoja, joilla he ovat tappaneet ja silponeet. He päättävät hyväksyä tuomion, mutta lopussa vakuutetaan, etteivät he oppineet mitään. He pysyvät täysmulkkuina.

Sarjalla on niin vähän tyylitajua, että oikeudenkäynti esitetään tosi-tv-farssina. Kun syyttäjän puolella istuu sika, jonka kyljestä voi vetäistä grilliherkkuja, ja neljä värikästä alienia ovat syytettyjä, huumoria olisi se, jos oikeudenkäynti vaikuttaisi aidolta edes Simpsonien standardeilla, mutta kun ei: mukana on "seksikäs tuomari", joka välittää vain imagostaan ja muuta sontaa.

Sarjaa kirjoitetaan Family Guyn manaattitekniikalla.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-3 ja 2-4 --- Jaksot 2-7 ja 2-8 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Porispere vahvistett... Liam Neeson kiihkoil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova