Tuorein sisältö

Timo Tolkin sooloprojektiin uusi laulaja

23.07.2007 klo 08.32 | Luettu: 2227 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stratovarius-johtomies Timo Tolkin sooloprojekti, rock-ooppera Saana-Warrior Of Light, on saanut lisää laulajakiinnityksiä. Jenkkilän suunnalta tulevan sopraano Jennifer Sowlen lisäksi projektissa laulaa myös kotimaisen Twilightning-yhtyeen Heikki Pöyhiä.

Tolkin mukaan Pöyhiällä on voimakas ääni, joka taipuu tarvittaessa hiljaisempaan tulkintaan. Saana-projektissa laulajalta pitää löytyä äänestä tunnetiloja.

- Tämä projekti venyttää rock-oopperan rajoja. Tavoitteeni on ollut kehittää jotain aivan uutta mutta samalla säilyttää rock-oopperan ja perinteisen oopperan parhaat puolet. Olen valinnut pitkään projektiini laulajia. Se on ollut vaikea tehtävä, koska kaikki laulajat ovat yksilöitä vaikka läpikäymäni artistit eivät ole suuria maailmantähtiä.

Saana-Warrior Of Light julkaistaan vuoden lopulla tai 2008 alkupuolella.

Timo Tolkki ja tuotantoyhtiö Goldenworks etsivät yhä laulajia Saana-teokseen kuin myös muihin projekteihin, kaikkea mahdollista oopperan ja popin välillä. Jos katsot sinussa olevan potentiaalia, lähetä materiaalia (mp3-näyte, lyhyt bio ja pari fotoa) osoitteeseen goldenworks@elisanet.fi.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Supersankari-, sci-f... Rihanna teki listahi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

23.07.2007 klo 13.27

HEIKKI PÖYHIÄ!!!! Ei vidu tuon parempaa laulajaa ei ookkaan. On kyllä muutenkin mielenkiintoinen projekti. Varmana menee ostoon.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova