Tuorein sisältö

Supersankari-, sci-fi- ja fantasiauutisten viikko

23.07.2007 klo 07.50 | Luettu: 2238 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

San Diegossa alkaa torstaina vuotuinen Comic-Con, eli suunnaton sarjakuvafestivaali, jonne myös Hollywoodilla on tapana soluttautua tietyntyyppisiä elokuvia mainostamaan. Näin on tapahtunut aina ensimmäisestä Tähtien Sodasta alkaen. Toivon mukaan tällä viikolla kuullaan ja/tai nähdään jotain maukasta ainakin leffoista Indiana Jones 4, Watchmen, Beowulf, The Dark Knight, Stardust, Sweeney Todd, The Incredible Hulk, Star Trek XI, Iron Man, Speed Racer, Kultainen Kompassi, Narnian Tarinat: Prinssi Kaspian, Wall-E ja (koodinimi) Cloverfield.

Useimmat aiheesta kiinnostuneet tajusivat luultavasti klikata tiensä tähän uutiseen, joten hoidetaan viikonlopun supersankarihöpinät pois alta ikään kuin alkupaloiksi:

- Pullo on Punisher. Latino Reviewin mukaan tv-sarja Roomasta tuttua idioottibarbaaria Titus Pulloa näytellyt Ray Stevenson on kiinnitetty Punisherin eli Tuomarin rooliin tuhoon tuomitussa elokuvassa The Punisher 2. Edellinen Tuomari Thomas Jane jätti roolin haikeissa tunnelmissa, kun ei yksinkertaisesti uskonut siihen roskaan, mitä studio on tuottamassa.

- Seth Rogen kirjoittaa ja tuottaa elokuvan The Green Hornet ja näyttelee nimiroolissa, tietää LA Times. Mies on kerännyt kiitosta hittikomediassa Paksuna ja ennakkokohun perusteella maine vain kasvaa, kun Superbad ja The Pineapple Express (Rogen on molemmissa kirjoittajana ja näyttelijänä) pääsevät kiertämään teattereita. Green Hornet itse on radiota varten kehitetty Batman-tyyppinen tapaus, joka muistetaan myös tv-sarjasta, jossa naamiosankarin apulaista Katoa näytteli Bruce Lee. Rogen tahtoo Katoksi Kung Fu Hustlesta tutun Stephen Chow'n.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yhdysvaltojen katsot... Timo Tolkin soolopro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova