Tuorein sisältö

Koe 90-luvun karsean Super Mario Bros. -leffan pidennetty versio

02.06.2021 klo 20.55 | Luettu: 686 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Super Mario Bros: The Morton Jankel Cut on 20 minuuttia pidempi versio 90-luvun "klassikkoelokuvasta". Kulttuuriteosta voi nauttia ilmaiseksi Internet Archivessa.

Uudet kohtaukset eivät ole peräisin tavanomaisista lähteistä kuten DVD:n bonuksista, vaan projekti entisöi raakaversion, joka löytyi pari vuotta sitten heikkolaatuiselta VHS-kasetilta, jonka omisti aiemmin elokuvan tuottaja. Entisöintiin on laitettu runsaasti aikaa ja vaivaa, eikä työ ole välttämättä päättynyt, vaikka tämä versio tahdottiin julkaista nyt.

Version nimi tulee alkuperäisiltä ohjaajilta: Rocky Morton ja Annabel Jankel ovat ohjaaja- ja aviopari. Heiltä ei ole ihmeitä syntynyt Super Marion floppaamisen jälkeen.

Synkällä leffalla on hyvin vähän tekemistä pelien kanssa, eikä edes ohjaajien kyperpunk-visio pääse oikeuksiinsa, sillä elokuvaa piti muuttaa lapsiystävällisemmäksi siinä vaiheessa, kun lavasteet oli jo tehty. Pidennetty versio sisältää muutamia aikuisempia elementtejä, mutta älä odota, että tämä kadonnut aarre on Super Hornio Brothers.

Entisöintiä kommentoiva video on viime vuodelta, joten se puhuu 15 minuutista.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars: The Bad B... Pari uutta konseptik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova