Tuorein sisältö

Star Wars: The Bad Batch 1-4 ja 1-5: hyvän ja pahan raja hämärtyy... eikä sarja luultavasti tajua sitä

02.06.2021 klo 23.00 | Luettu: 744 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 4 ja 5:
Cornered ja Rampage


Sankarit kusettavat kauppiaalta 3 000 rahaa. Tyttökloonia vaaniva palkkionmetsästäjä opettaa tytölle, että torilta voi varastaa hedelmiä. Tähän sopisi 80-luvun tyylinen loppusanoma, tai The Clone Wars -tyyppinen iskulause, tai oikea tarina, mutta kun ei. Piu piu! Piu piu! Piu-piu ei ole surkeaa, mutta jakso on epäonnistunut kapitalisminakin, sillä paremmin suunniteltu palkkis myytäisiin leluna useammille setämiehille.

Sitten sankarit ryhtyvät palkkionmetsästäjiksi. Kohde on lapsi. He eivät soluttaudu lapsia kidnappaavaan järjestöön, vaan heittävät keikan, jotta hämärä tyyppi paljastaisi, kuka yrittää kidnapata heidän lapsensa. Kyse on pelastustehtävästä, eikä lapsi ole sitä, mitä luulemme, mutta se on koomisen kankeaa, kun sarja ei kommentoi sitä, että sankarit ja pahis tekevät karkeasti sanoen samoja asioita.

Jakso on parempi, koska roistot ja heidän elukkansa näyttävät paremmilta leluilta. Pikaisen alleviivauksen mukaan tuore Imperiumi sallii orjabisneksen, joten siinä on jotakin, jos pelkäät missaavasi Star Wars -vaiheen. Ikäraja on 6, vaikka sarja on väkivaltaisempi kuin monet ikärajalla 11 murhatut animaatiot, joten varmasti tässä on kielletyn hedelmän makua, jos olet 6.

Katsoin jaksot leikkien He-Manin kaverin Clamp Champin räpsähtävällä aseella, joten auki räpsähtävä scifijousi nostaa arvosanan kirkkaasti 2,26 tähteen.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-2 ja 1-3 --- Jaksot 1-6 ja 1-7 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Elizabeth Banksin sc... Koe 90-luvun karsean... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova