Tuorein sisältö

Batmanin tunnusbiisi sävellettiin lentokoneen vessassa

07.06.2021 klo 23.45 | Luettu: 608 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Säveltäjä Danny Elfman avautuu jälleen. Kun hän oli vieraillut vuoden 1989 Batman-elokuvan kuvauksissa, inspiraatio iski pahassa paikassa. Hän oli lentokoneessa matkalla kotiin. Hän pelkäsi unohtavansa ideansa, jos joku soittaa "vitun Beatlesia" tai muuta, eikä hän halunnut hyräillä nauhuriin omalla paikallaan, joten hän vieraili vessassa usein.

Hän palasi paikalleen. Hän palasi vessaan. Lopulta stuertti odotti oven takana kysyäkseen, onko kaikki hyvin. Kukaan ei voi ulostaa tai vetää kamaa nenään tätä tahtia? Elfman palasi paikalleen. Pian hän palasi vessaan. Oven takana oli nyt kolme huolestunutta stuerttia. Elfmanin ajatukset olivat yhä Batmanin tunnarissa.

Elfman kertoi aiemmin tänä vuonna, ettei hän ole tyytyväinen siihen, miten Batmanin musiikki esitettiin. Orkesteria nauhoitettiin oikealta, keskeltä ja vasemmalta, mutta keskimmäinen kanava periaatteessa jätettiin pois. Elfman kokee, että tietyissä kohtauksissa huuliharppu ja banjo riittäisivät, kun orkesteria ei kuule ja muut äänet varastavat huomion.

Lähde: Hollywood ReporterV2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Boys -sarjan Cap... Poison-rokkarilta jä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova