Tuorein sisältö

Batman ja Teris nöyrtyivät, mutta DC-universumi on pääsemässä vauhtiin

07.08.2014 klo 10.40 | Luettu: 4367 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vielä hetki sitten Marvel ja Warner Bros. olivat päättäväisiä. Captain America 3 ja Batman v. Superman: Dawn of Justice saapuvat teattereihin samana päivänä (kesän 2016 aloittavana perjantaina), ellei kilpailija säikähdä.

Batman ja Teräsmies ovat säikähtäneet (kenties Marvelin yllättävän isosta hitistä Guardians of the Galaxy johtuen?). Uusi ensi-iltapäivä on 25. maaliskuuta 2016.

Man of Steel ja Batman v. Superman aloittavat DC:n sarjakuviin perustuvan elokuvauniversumin, joka haastaa Marvelin vastaavan universumin. Marvel on varannut läjäpäin ensi-iltapäiviä nimeämättömille elokuville. Nyt myös DC:n omistava Warner on tehnyt samoin:

Nimeämätön DC-elokuva: 5. elokuuta 2016
Nimeämätön DC-elokuva: 23. kesäkuuta 2017
Nimeämätön DC-elokuva: 17. marraskuuta 2017
Nimeämätön DC-elokuva: 23. maaliskuuta 2018
Nimeämätön DC-elokuva: 27. heinäkuuta 2018
Nimeämätön DC-elokuva: 5. huhtikuuta 2019
Nimeämätön DC-elokuva: 14. kesäkuuta 2019
Nimeämätön DC-elokuva: 3. huhtikuuta 2020
Nimeämätön DC-elokuva: 19. kesäkuuta 2020

Päivämäärät eivät astu Marvel-elokuvien varpaille.

Sankareiden yhteisseikkailu Justice League, Dwayne Johnsonin tähdittämä Shazam, Flashin ja Green Lanternin yhteinen elokuva, Ben Affleckin näyttelemän Batmanin sooloelokuva, Man of Steel 2, Wonder Woman, Sandman ja Guillermo del Toron ohjaama elokuva synkistä sankareista ovat eräitä mahdollisia elokuvia huhujen ja höpinöiden mukaan.

Lähde: Boxofficemojo

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nightwish kommentoi ... Voita Noah-elokuva j... >

Keskustelut (4 viestiä)

soon

07.08.2014 klo 11.45 1 tykkää tästä

Elikkäs vuodessa 10 supersankari elokuvaa, kun mukaan lasketaan Marvelin, Foxin ja Sonyn omat... Kuka kaatuu ensimmäisenä? Vai voiko tämmöinen mättö oikeasti mennä läpi?
lainaa
jfedsfjpio

07.08.2014 klo 17.21

soon kirjoitti:
Elikkäs vuodessa 10 supersankari elokuvaa, kun mukaan lasketaan Marvelin, Foxin ja Sonyn omat... Kuka kaatuu ensimmäisenä? Vai voiko tämmöinen mättö oikeasti mennä läpi?


Kunhan budjetit ja odotukset ovat kohdillaan. Marvel mättää muutenkin DCtä järjestelmällisesti turpiin mutta silti DC pyörii.
lainaa
Seppö

07.08.2014 klo 18.24

Kunhan Green Lanternin tasoisia suurfloppeja ei ole luvassa niin supersankari-kupla ei ole vielä puhkeamassa. Mutta kyllä se joskus puhkeaa kuten New Hollywood aikoinaan.
lainaa
selittelin_vain

07.08.2014 klo 18.31 1 tykkää tästä

jfedsfjpio kirjoitti:
Kunhan budjetit ja odotukset ovat kohdillaan. Marvel mättää muutenkin DCtä järjestelmällisesti turpiin mutta silti DC pyörii.


No mättää ja mättää. Rahaa molemmat takoneet ja tulevat takomaan, mutta saa nähdä kuka tippuu kelkasta? Onko yhtenä vuonna lähes 10 supersankarielokuvaa jo liikaa kansalle? Uudet tulijat joutuvat koville ainakin. Teris ja Battis menevät aina kansaan, mutta saa nähdä miten WB/DC saa Flashin taikka Green Lanterin tahkomaan rahaa. Tosin kaikki on kiinni mainonnasta. Marvel saa pesukarhun myymään kuin viipaloidun leivän, niin miksei WB voisi saada samaa aikaan.

Erotus on, että Marvelilla on oma studio, joka näitä tehtailee iso suunnitelma monen vuoden päähän valmiina, kun taas WB/DC on ihan perus pukumies studio. Ellei WB ole älynnyt tätä ja on laittanut Snyderin ja Goyerin DC studion puikkoihin, mutta odottavat paljastusta vielä.

Fox tahkoo mutanteilla ihan hyvin, mutta uusin F4 on kysymysmerkki. Tietenkin budjetti on pieni joten riski ei ole suuri. Sony taaseen on hyvin epätoivoinen. TASM2 ei ollut studion tahtoma miljardi hitti ja elokuva on lytätty pahasti enemmistön toimesta. Saa nähdä miten Sinister Six ja joku Black Cat voivat saada mitään aikaan... Venom varmasti kiinnostaisi useampaakin, mutta tiedä tuleeko tätä koskaan, vaikka suunnitelmia onkin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova