Tuorein sisältö

Farrellyn veljesten 90-luvun komedia Täysnuijat saa jatko-osan

10.06.2021 klo 19.20 | Luettu: 932 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Keilauskomedia Täysnuijat (Kingpin) jäi rikollisen vähälle huomiolle teattereissa, mutta se nousi maineeseen vuokravideona. Farrellyn veljekset ohjasivat sen jättihittiensä Nuija ja tosinuija ja Sekaisin Marista välissä.

On aika tehdä jatko-osa. Tässä vaiheessa Farrellyt ovat mukana tuottajina, mutta käsikirjoitusta ei ole ja yleisesti ottaen kaikki on avoinna tiimin kokoonpanosta tarinaan.

Ei olisi ihme, jos yhä relevantti Woody Harrelson palaisi näyttelemään käsipuolta keilaajaa. Sankarin arkkivihollista näytellyt Bill Murray on nykyään nirso, mutta hän on esiintynyt Harrelsonin molemmissa Zombieland-elokuvissa, joten ehkei häntä ole poissuljettu.

Farrellyjen Hall Pass on Vanessa Angelin tuorein elokuva, josta allekirjoittanut on kuullut, joten ehkä hän on avoin paluulle. Hän näytteli "kohtalokasta naista", joka päätyi keilaajien matkaan.

Randy Quaid näytteli amissia, josta Harrelsonin hahmo yritti kouluttaa seuraajan. Quaid on tehnyt vain yhden elokuvan viimeisen 10 vuoden aikana ja hän on ollut otsikoissa omituisten tempaustensa johdosta, joten paluu ei vaikuta todennäköiseltä.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< MacGyverkin on katee... Eddie Van Halenin po... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

10.06.2021 klo 19.41 2 tykkää tästä

> Bill Murray on nykyään nirso
Ehkä Bill on vanha ja haluaa tehdä vain kaikkea kivaa loppuajan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova