Tuorein sisältö

Star Wars: The Bad Batch 1-6 ja 1-7: suorempaa jatkoa The Clone Warsille

15.06.2021 klo 23.00 | Luettu: 437 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 6 ja 7:
Decommissioned ja Battle Scars


"Suosikkihahmoni" on päheä scifijousi. Olettaen, ettei jousi ole jo nyt viittaus johonkin, kloonityttö takuulla palaa aikuisena jousen kanssa jossakin ja se on kai sitten olevinaan kiva viittaus.

Kehittyneen droidin pään noutaminen romuttamolta on sujuva setti piu-piuta. Kloonit joutuvat tekemään epävakaata yhteistyötä samalla asialla olevien siskosten kanssa, ja illuusio vaarallisuudesta on sitä, mitä toivoa kehtaa.

Siskokset seikkailivat Ahsokan kanssa The Clone Warsin viimeisen kauden täytejaksoissa. Täytettä olivat silloin Bad Batch -kloonitkin. Mutta? Joten? Piu-piun jälkeen intetään taas, että pelureita esitellään syystä, joten ehkä koko tapahtumasarja kytkeytyy lopulta toiseen siten kuin Rogue One Uuteen toivoon ja "kompletionisti" on tyytyväinen.

Hallintasirusta eroon päässyt maineikas klooni Rex ilmestyy vaatimaan kirurgiaa kaikille 7. jaksossa, vaikka sankarit olettivat olevansa immuuneja. Gorillakloonilla tosiaan kilahtaa, jolloin hän uhkailee kloonityttöäkin, jonka kanssa hän on ystävystynyt. Siinä on jo vähän tunnetta. Lupaus kloonisotilaiden tragedian laajentamisesta on koukku, joka pelkän piu-piun aikana unohtuu.

Droidinpään lahjoitus hyvään tarkoitukseen teki klooneista velkaisia palkkionmetsästäjiä ja Rex ehdottaa, että tehkääpä nyt Han Solot, mutta pomottava Rambo-klooni päättää jatkaa hohhailua toistaiseksi.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-4 ja 1-5 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusinta uutta, Suome... Selkeitä vilahduksia... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova