Tuorein sisältö

Hayden Christensenin Darth Vader tai Anakin kohtaa vihdoin Ahsoka Tanon

23.10.2021 klo 12.50 | Luettu: 1884 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Hayden Christensen palaa Darth Vaderiksi eli Anakin Skywalkeriksi ensi vuonna minisarjassa Obi-Wan Kenobi, joka sijoittuu Sithin koston ja Uuden toivon väliin. Sarja näyttää tapaamisen, jonka useimmat meistä luulivat jo nähneensä. Uudessa toivossa Vader ilmoittaa aistivansa värähdyksen voimassa, jonka hän koki viimeksi vanhan mestarinsa seurassa. Hän myös myöntää olleensa yhä opiskelija silloin.

Aukkoja on aiemminkin täydennetty. Animaatiosarja Star Wars: The Clone Wars paljasti Anakinin saaneen oman oppilaan ja menettäneen hänet ennen Sithin kostoa. Ahsoka Tano nousi fanien suosikiksi. Rosario Dawson näytteli häntä The Mandalorianissa. Ensi vuonna alkavat hänen oman Ahsoka-nimisen sarjansa kuvaukset.

Christensen on kiinnitetty siihenkin; hän (näyttelijä) kohtaa Ahsokan ensimmäistä kertaa.

The Mandalorian, Ahsoka ja muutamat muut sarjat sijoittuvat Jedin paluun jälkeiseen aikaan. Ahsokassa Christensen siis todennäköisesti näyttelee aavetta tai esiintyy takaumissa.

Jos näitä projekteja ei tyritä, alkaa olla ajankohtaista toivoa Darth Vaderin omaa sarjaa?

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Will Smith visioi su... Ryan Gosling on Ken.... >

Keskustelut (1 viestiä)

Leffafan90

24.10.2021 klo 11.01 2 tykkää tästä

Anakinilla/Vaderilla on jo pääsaaga. Se myös riippuu siitä, että näyttääkö sarja Rogue One kaltaisen boogeymanin vai sarjakuvien nyrkkeilysäkin, missä ukko jatkuvasti menettää käden tai jalan ja plot armorin turvin selviytyy hengissä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova