Tuorein sisältö

Stam1nan Miuku ja Mauku kiertää, sitten lomalle

02.09.2008 klo 13.28 | Luettu: 1775 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen tämän hetken suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva Stam1na soittaa syyskuussa vuoden viimeiset keikkansa ja jää toistaiseksi tauolle.

Helmikuussa julkaistun kolmannen, kaksi viikkoa virallisen albumilistan ykkössijalla viihtyneen, Raja -albuminsa myötä Stam1na on keikkaillut ahkerasti ympäri Suomen. Suomenkielellä laulavalle yhtyeelle epätavanomaisesti Stam1na on valloittanut myös ulkomaita soittaen kiertueet Saksassa ja Baltian maissa. Vuoden metallialbumi -Emmalla palkittu yhtyeen 2006 julkaistu Uudet kymmenen käskyä -albumi rikkoi tänä kesänä kultalevyyn oikeuttavan 15.000 myydyn kopion rajan ja Jouni Kallion ohjaama Lääke -musiikkivideo voitti elokuussa Oulun Musiikkivideofestivaalien pääpalkinnon.

- Rajan ilmestymisen jälkeen keikkailu on ollut äärimmäisen tiivistä, huipentuen Saksan Wacken-festivaalien ympyröihin. Yhtye tekee vielä pienimuotoisen klubikierroksen ja voi olla että vuoden viimeisten keikkojen tunnelmia kuvataan myös tulevalle dvd-julkaisulle. Koko porukan sormet tuntuvat syyhyävän jo uusien biisien tekemistä. Kovassa iskussa tuntuu bändi olevan, toivottavasti sama fiilis välittyy uusiin sävellyksiin", kommentoi yhtyeen laulaja/kitaristi Antti Hyyrynen.


Miuku ja Mauku pinteessä 2008 -syyskiertueen päivämäärät:

19.9. Kuopio, Henrys Pub
20.9. Joensuu, Karjalatalon Kellari
25.9. Helsinki, Nosturi
26.9. Jyväskylä, Lutakko
27.9. Kauhajoki, Kasino

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oasis-tähti kiistää ... Russell Crowe ei ole... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova