Tuorein sisältö

Russell Crowe ei ole tohtori Watson

02.09.2008 klo 12.00 | Luettu: 2145 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Päivitys:

Sanomalehden levittämä "leffauutinen" on paljastunut jälleen kerran humpuukiksi. Ohjaaja Guy Ritchie kuuli "uutiset" omasta näyttelijävalinnastaan samaan aikaan kuin muukin kansa. Ritchie ei ole päättänyt, kenet tahtoo Watsoniksi.

Lähde: Elokuvalehti Empire

Alkuperäinen uutinen:

Russell Crowe on työtön Robin Hood -projekti Nottinghamin kuvausten siirryttyä ensi vuodelle. On väitetty, että Crowe yrittäisi kuvata odotellessaan koomikko Bill Hicksistä kertovan elokuvan, jolla ei raporttien mukaan kuitenkaan ole edes käsikirjoitusta.

Uudella, vakavalla Sherlock Holmes -elokuvalla on käsikirjoitus, kuten ohjaaja Guy Ritchie on muistanut usein mainita (toisella, humoristisella Holmes-leffalla ei ole). Australialainen sanomalehti väittää, että Russell tahtoo Holmesin avustajan eli tohtori Watsonin roolin, ja että Ritchie tahtoo Crowen. Lehden mukaan diili on allekirjoituksia vaille valmis.

Watson paitsi avustaa mestarisalapoliisi Holmesia, myös toimii kertojana useimmissa Sir Arthur Conan Doylen alkuperäiskertomuksissa. Sherlock Holmesia näyttelee Robert Downey Jr.

Lähde: Herald Sun

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stam1nan Miuku ja Ma... Rollareiden kieli-lo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova