Tuorein sisältö

Justice League Dark -hahmo Madame X saa oman HBO-sarjan

28.06.2021 klo 21.10 | Luettu: 713 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tuottaja J.J. Abramsilla on lukuisia suunnitelmia DC-hahmoja koskien. Zatanna-taikuri ja tummaihoinen Teräsmies saavat elokuvat. Batman: Caped Crusader on ensi vuonna alkava uusi animaatiosarja.

Lisäksi Abrams koettaa käynnistää näytellyn Justice League Dark -jatkumon HBO:ta varten. Justice League Dark -tiimi vastaa yliluonnollisiin uhkiin, jotka menevät yli hilseen Teräsmiehen kaltaisilta hahmoilta. Yksityisetsivä Constantine on saamassa uuden oman sarjan ja myös Madame X saa omansa.

Madame X eli Madame Xanadu eli Nimue on yksi tiimin alkuperäisistä jäsenistä. Hänen taustatarinansa kytkeytyy kuningas Arthurin päiviin: hän on Morgan le Fayn ja järven neidon sisko, joka lumosi Merlin-velhon. Nykyään hän on kuolematon ennustaja, joka käyttää säästeliäästi muita kykyjään ja maagisia esineitään.

Abrams on valinnut päävastuuseen Angela Robinsonin, joka on ohjannut mm. L-koodi-sarjan jaksoja ja elokuvan Professor Marston and the Wonder Women. Tämä lienee vahvistus sille, että hahmon biseksuaalisuutta kunnioitetaan.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maustetytöt kesäkier... Apulannan kesäkeikko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova