Tuorein sisältö

Beastars 2-3 ja 2-4: strippaava riistaeläin maistuis varmaan sullekin

17.07.2021 klo 21.00 | Luettu: 777 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 3 ja 4:
Changes ja Entangled


Juntti pulliainen nauraa kaikille sarjoille paitsi Beastarsille, koska miljoona kertaa nähdyt arkiset asiat ovat "niin totta" ja simppelit kärjistykset ovat "niin hauskoja".

Peura tappoi leijonamafian johtajan ja yritti itsemurhaa. Leijonat riitelivät, voiko peuran mainetta tähtinäyttelijänä hyödyntää, mutta kun peura pääsi lihan makuun, asia oli sovittu: näyttelevä teinipeura olkoon uusi pomo. Se, kun puhuvat olennot syövät toisiaan ja yksi kakoo, tuo mieleeni sekä kannibalismin että sen, kuinka kaltaiseni kasvissyöjät joskus nipottavat, joten nauroin.

Sutta haukutaan taas pervoksi, kun kaikki olettavat hänen panneen jänistä, mutta jätkät vain haluavat kuulla lisää. Nauran jo pelkälle nimittelylle, sillä esimerkiksi se olisi kuumaa, jos Goro ja Kintaro haukkuisivat pervoksi Sheevaa, joka deittailee läskiä ihmiskriitikkoa. Suden ja pupun suhde ei ole vitsi. Susi tuntee syvästi, mutta on täynnä ristiriitoja ja alakuloa, joten hän siirtää itsensä frendizonelle. Tämä on samaistuttava sarja.

Susi mukiloidaan, koska hän tutkii kasvissyöjän murhaa. Hän haavoittaa hyökkääjää, mutta johtolangan seuraamisen sijaan hän ottaa hatkat kaverin ollessa hyvin huolestunut hänen mielenmaisemistaan. Jakson lopussa susi on sidottu tuntemansa pandan robottituoliin, koska tietenkin.

Strippaava kasvissyöjä on suosittu kiihottaessaan lihansyöjiä kahdella tapaa. Hyvin tienaava karvainen tiimalasi arvostaa asiakkaitaan lypsyn kohteena, mutta kun turvahäkki pettää, yksi menee liian pitkälle. Ei hätää! Mafiakauris käyttää valtaansa sellaisen käytöksen kitkemiseen; hikoilun ja lihan oksentamisen sivussa.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-1 ja 2-2 --- Jaksot 2-5 ja 2-6 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tikkurila Festivaali... Infoa Tampereen Bloc... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova