Tuorein sisältö

Guillermo del Toro on varattu vuoteen 2017 saakka

04.09.2008 klo 15.49 | Luettu: 3866 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Useimmat ohjaajat eivät tiedä elokuvaa kuvatessaan, mikä on heidän seuraava projektinsa. Guillermo del Toron kalenteri on täysi aina vuoteen 2017 saakka.

Del Toro työskentelee tällä hetkellä uransa suurimman haasteen, kahden Hobitti-elokuvan parissa. Fantasiaseikkailut kuvataan yhtä aikaa ja urakka kestää noin viisi vuotta.

Universal Studios on varannut del Toron käyttöönsä tämän jälkeiseksi ajaksi. Del Toro ohjaa Universalille uudet versiot aiheista Frankenstein, Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde ja Slaughterhouse-Five. Lisäksi del Toro kääntää elokuvaksi Dan Simmonsin romaanin Drood, jota ei ole vielä julkaistu. Drood on todennäköisesti del Toron ensimmäinen urakka Hobittin jälkeen.

Universal saattaa tämän lisäksi rahoittaa del Toron varsinaiset unelmaprojektit. Del Toro on puhunut pitkään H.P. Lovecraftin kauhutarinan At the Mountains of Madness elokuvaversiosta. Lisäksi del Toro tahtoisi kuvata kolmannen Hellboyn ja mieluiten ennen, kuin Hellboyn näyttelijä Ron Perlman on valmis eläkkeelle.

Lisäksi del Toro toimii tuottajana romaanin Hater filmatisoinnissa, ja tuottaa ja kirjoittaa goottiromantiikaksi kutsutun elokuvan Crimson Peak.

Frankenstein edustaa del Torolle perimmäistä kysymystä: "Miksi luojani heitti minut tänne, suojattomana, avuttomana ja eksyneenä?". Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde on tapaus, jossa del Toro tahtoo pysyä uskollisena alkuperäismateriaalille, ja keskittyä masentuneen Jekyllin kokemaan hurmioon hänen muuttuessaan väkivaltaiseksi Hydeksi. Uskollisuutta del Toro vannoo myös alkuperäiselle Slaughterhouse-Five-romaanille, joka kertoo natsien vangitsemasta miehestä, joka matkustaa halki ajan ja avaruuden.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Led Zeppelin Lontoon... Ranska myy Metallica... >

Keskustelut (2 viestiä)

Karma

04.09.2008 klo 16.12

Lovecraftia _kitooos_. Täytyy sanoa että on toi heppu kyllä hyvä ohjaaja o/
lainaa
wottock_hunt

04.09.2008 klo 17.30

Del Toro ei ole tähän päivään mennessä tehnyt Hollywoodissa yhtään hyvää elokuvaa, vain keskinkertaista silsaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova