Tuorein sisältö

Beastars 2-5 ja 2-6: se tunne, kun homo on todellinen saalis, mutta ryhdyit vegaaniksi

20.07.2021 klo 23.00 | Luettu: 646 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 5 ja 6:
Call it Like it is ja Fly, O Corrupt One


Susi yrittää unohtaa pupun ja kanavoida energiansa idealismiin. Hän suojelee kasvissyöjiä ja kitkee lihanhimon meditoinnilla. Kun pässi ahdistelee, susi vaikuttaa saavan homofobisen kohtauksen, vaikka puhe oli liharuokavaliosta. Paikalta myrskytessään susi örisee "lähden syömään vihanneksia". Pitäisikö hänen tempaista kuivat porkkana takapuolessa vai tutustua nyhtökauraresepteihin?

Ponteva teinipeura yrittää parantaa maailmaa mafiapomona. Hän puhuu asioista jämäkästi koulukaverille ja ottoisälle, vetäisten tosin pyssyn esiin, jotta isä antaa erota koulusta. Hän perustelee päätöksen synkällä lapsuudella, kun ottoisä taas huomauttaa hänen teatteriharrastuksensa näkyvän. Peura ei ole Pacino, mutta enemmän samaistumispintaa hänen melankoliassaan on kuin De Niron mafiaurassa.

Oletin, ettei sitä pidä ajatella, mistä suden meditointiin tarvitsema lihakimpale on peräisin, mutta kun hän edistyy (ja kuvailee pässiäkin komeaksi), sarja toteaa, että tietenkin kyse on mustasta pörssistä hankitusta muiden puhuvien eläinten lihasta. Valaistunut zen-susi järjestää lihalle hautajaiset.

Sarjan alussa susi sai epämääräisen kohtauksen pupun nähdessään. Onko hän valmis jatkamaan seurustelua sekoilematta? Hahmojen ajatuksia elävöitetään aina, joten koin olevani vahvasti tunnelmassa: tuskanhiki valuu suden otsalla, mutta nyt hän varmasti kehtaa pyytää pupua treffeille? Hän saman tien kosii. Perustelut ovat vastaavia kuin opettajaansa kosivalla 10-vuotiaalla. Nämä ristiriidat ovat hervottomia.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-3 ja 2-4 --- Jaksot 2-7 ja 2-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tammerfest 2021 lopp... Skeletor koettaa huk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova