Tuorein sisältö

Miracle Workers 3-1 ja 3-2: Daniel Radcliffe ja Steve Buscemi villissä lännessä

21.07.2021 klo 22.40 | Luettu: 1462 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Miracle Workers: Oregon Trail - Jaksot 1 ja 2:
Hittin' the Trail ja Fording the River


Tiimihengen täytyy kuplia, kun Daniel Radcliffe ja Steve Buscemi roikkuvat mukana ilman erityistä syytä. Sarja saa nimensä Taivaaseen sijoittuvasta tarinasta. Itsenäinen toinen kausi meni keskiajalle. Kaikilla on uudet roolit taas, kun astumme polulle, joka oli tärkeä villin lännen uudisraivaajille ennen rautateitä.

Mestarien karismaa tarvitaan ja kipeästi, kun tyyli paljastaa heti, että Monty Pythonin ja Mel Brooksin linjalla oltaisiin, jos osattaisiin. Rupukylässä haudotaan joukkoitsemurhaa, joten pappi Radcliffe ehdottaa muuttamista. Selkään ammuttu mysteerimies Buscemi lupaa johtaa. Vitsit ovat tasoa "onpas kaikki tyhmää ja me tiedetään se", mutta Radcliffe uskoo asiaansa kirkkain silmin ja Buscemi uskoo hahmonsa opportunismiin.

Buscemin etsintäkuulutus iskeytyy Buscemin lärviin, joten pappi pahastuu, mutta muut eivät. Tositilanteessa pappikin asettuu Buscemin puolelle, joten konflikti on se, miten paljon pappi suostuu tai joutuu joustamaan, kun hyödyllinen desperado on tappanut huvikseen viattomiakin. Buscemi näytteli 1. kaudella Jumalaa, joten ilman 2. kautta vitsi olisi selkeämpi.

Hyvin lyhyessä toisessa jaksossa jonkun pitäisi jäädä jälkeen ennen joen ylittämistä, joten pappi taistelee desperadon nihilismiä vastaan. Se ei ole järin terävää, että myös sarjan naispääosanesittäjä Geraldine Viswanathan lähtee lähimmäisenrakkauden tielle vaurauteen ja someen liittyvien irtovitsiensä keskeltä, mutta kokonaisuutta ajatellen se tuntuu mahdolliselta, että sarja sanoo jotakin ironista siitä, miten Yhdysvallat luotiin ja mitä maa voisi olla.


Jaksot 3-3 ja 3-4 >

Katsottu: HBO Nordic


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bruce Willisin ja De... Pidempi maistiainen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova