Tuorein sisältö

Alkaako Haamujengi 3:n odotus tästä?

04.09.2008 klo 23.00 | Luettu: 3975 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Murray
Rogen
Internetissä liikkui jonkin aikaa sitten huhu, jonka mukaan Haamujengi 3 (Ghostbuster 3) on suunnitteilla.

Huhun mukaan alkuperäinen jengi (Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis, Ernie Hudson) kouluttaa leffassa itselleen ryhmän seuraajia. Seuraajien näyttelijät olivat huhun mukaan tuttuja tuottaja Judd Apatowin tallista (eli elokuvista 40v ja Neitsyt, Paksuna, Superbad, Walk Hard, jne.). Kykeneekö Seth Rogen täyttämään Bill Murrayn haalarit, ehtivät jotkut miettiä, kunnes huhu paljastui potaskaksi. Minkäänlaista leffaa ei ole edes suunnitteilla, sanottiin.

Dan Aykroyd ei ole aivan näin kielteisellä päällä. Kun haastattelija ottaa huhun puheeksi, Aykroyd mainitsee työn alla olevan käsikirjoituksen ja pitää Apatow/Rogen-ideaa mainiona:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ranska myy Metallica... Virallinen julkaisup... >

Keskustelut (3 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

05.09.2008 klo 01.38

Olin nuori kloppi kun ensimmäinen ilmestyi ja olin aivan myyty! Sitten pitikin tilata Haamujengi-sarjakuvaa, ostella leluja, tsiigailla piirrossarjaa samalla kun odotteli uutta leffaa. Ja kun se ilmestyi niin ai ai! Muistan aina kuinka luin ensin sarjakuva-version kyseisestä leffasta ja sitten kun näin elokuvan niin olin onneni kukkuloilla. Kolmas elokuva olisi jotain aivan uskomatonta! Toivottavasti toteutuisi!
lainaa
Mauno

05.09.2008 klo 11.26

Toivottavasti nähtäis valkokankailla mahdollisimman pian 3 osa, onhan haamujengit legendaarisia elokuvia kun pienen poikana niitä katteltiin
lainaa
Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

05.09.2008 klo 16.29

Eivät ne tuottajat ole rahalle allergisia! Kunhan saisivat aikaiseksi hyvän käsikirjoituksen. Sama poppoo mukaan ja erityisesti Reitman ohjaamaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova