Tuorein sisältö

M.O.D.O.K. 1-9 ja 1-10: Marvelin jättipään sekoilut taisivat olla tässä

23.07.2021 klo 23.00 | Luettu: 1278 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 9 ja 10:
What Menace Doth the Mailman Deliver! ja Days of Future M.O.D.O.K.s!


Sarjalla on yhä puolensa (irtovitsejä, Marvel-viittauksia), mutta Rick and Mortyn ja Beastarsin tykityksen johdosta alitajuntani suositteli nukahtamista ajatuksen "miksi jotkut edes yrittävät" myötä.

M.O.D.O.K. valloittaisi maailman, jos tilaisuus tulisi tarjottimella. Hän ei tiedä mistään mitään. Hän alentaa itsensä lähetiksi. Vitsi on hetken se, että kollegat pelkäävät hänen juonivan. Juoniiko hän? Ei. Tai joo. Ei.

Jakson lopussa yrityskaappari on sulauttanut itsensä yhteen koiransa kanssa ja hänen pahat ufoesimiehensä esiintyvät avoimesti ja M.O.D.O.K. myy firmansa Iron Manille vapautuakseen kahleistaan ja perustaakseen uuden firman! Joten?

Kauden päätösjaksossa M.O.D.O.K. yrittää löytää vieraita poikansa juhliin. Riidoista huolimatta perhesiteet pitävät. Hänen ajassa matkustanut, kertaalleen kuollut nuori versionsa palaa esittämään manifestin: vain perheen kuolema johtaa maailmanvalloitukseen. Epädramaattista aikahyppyä myöhemmin toisen kauden koukuksi määritellään se, että M.O.D.O.K. on saanut "kaiken", mutta hän yrittää pelastaa (tympeän) perheensä.

Tuskin sitä kautta tulee. Ensimmäisen katsoi, mutta siitä on rankaistava, etteivät viimeiset kaksi jaksoa onnistu pelaamaan yhteistä peliä.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-7 ja 1-8

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Porisperen järjestäv... Nicole Kidmanin tarj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova