Tuorein sisältö

Hawkeye 6/6: joulupuu on kärvennetty temppunuolilla

22.12.2021 klo 22.00 | Luettu: 1551 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 6/6:
So This Is Christmas?


Tarinaa sarjalla ei ole, mutta nyt sarja kivasti leikkii kaikilla leluillaan. On puolentusinaa kahdenkeskistä konfliktia, joiden välillä vuorotellaan tyyppien tapellessa jouluna kerrostalossa ja New Yorkin kaduilla. Katso myös lopputekstit.

Echon osiot kärsivät siitä, että sarja panttasi sarjakuvaideaa: Kingpin on hänelle läheinen. Nyt kun he vähän vuorovaikuttavat, Echo on jo siirtymässä vastapuolelle heppoisin perusteluin. Echo on muistaakseni ainoa hahmo, jonka paluu (oma sarja) on virallistettu, joten tavallaan aukkoja voi ajatella ominaisuutena. Tylystä lopetuksesta ei kannata pahastua, sillä se saattaa aloittaa sarjakuvista tutun näppärän vaiheen.

Sarja ei tarvitse uutta Black Widowia, mutta hän tarvitsee tätä sarjaa vakiintuakseen peluriksi. Viimekertaisen makaroni-illan johdosta Black ja tyttö-Hawk ovat melkein jo bestiksiä. On hupaisaa, kun he yrittävät tapella tahtomatta satuttaa toista. En täysin usko kumpaankaan syyhyn, joiden vuoksi Black jahtaa setä-Hawkia, mutta nyökkäsin näyttelijöille, kun asia pääteltiin.

Verkkaripahikset moninkertaistuvat, jotta Hawk-pari pääsee pröystäilemään temppunuolilla, joita Marvel tietää käyttäneensä liian vähän. Tekemistä löytyy jopa roolipelaajille ja "miekkamiehelle", joka on jatkumon versio Miekkamiehestä. Ei nimi miestä pahenna, mutta jos valitset nimen Miekkamies, oma leffasarja jää saamatta.

"Pääjuoni" lienee se, jossa nuori Hawk joutuu lähettämään äitinsä vankilaan. Joo, ok. Osiot ovat sen verran irrallaan, ettei keskeisin kysymys ole se, onko tämä hyvä jakso tai sarja, vaan onko hauskaa katsoa Marvelia. Tänään on. Ehkä tämä on arvosana Marvel-universumille:


Keskiarvo 6 jakson jälkeen ja arvosana koko sarjalle:


< Jakso 5/6 --- Echo 1/5 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Doctor Strange in th... Man of Steelin kenra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova