Tuorein sisältö

John Smith Rock Festival ottaa kantaa kuumaan aiheeseen: 'Kuvottavaa sekä vain ja ainoastaan tuomittavaa'

23.07.2021 klo 22.14 | Luettu: 607 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

John Smith Rock Festivalin järjestävä taho ottaa kantaa "Punks too" ja "Metal too" -keskusteluun.

Samalla esitetään anteeksipyyntö.

"Niin juuri tänä viikonloppuna, jolloin olisimme halunneet nähdä tuhannet iloiset ihmiset luonamme, vailla huolta ja murhetta syrjinnästä tai minkäänlaisesta fyysisestä tai henkisestä häirinnästä ja kaltoinkohtelusta, kuin aina tästä eteenpäinkin haluaa John Smith Rock Festival olla omalta osaltaan, omalla tavallaan tukemassa niitä henkilöitä, joita erilaiset väärinkohtelut ovat pienimmälläkään tavoin koskettaneet. Niin viimepäivinä esille tulleet kuin sanomattomat, yhä valitettavasti pimentoon jäävät tarinat ovat meille, ja kuten huomattua, myös muille kaltaisillemme toimijoille merkityksellisiä, huomionarvoisia ja vakavasti otettavia. Toiminta ja tapahtumat niiden takana on väärin, kuvottavaa sekä vain ja ainoastaan tuomittavaa".

Tapahtuman järjestäjät pyytävät myös omalta osaltaan anteeksi: "Myöskään me emme ole kyenneet täysin estämään vääryyksiä tapahtumasta, minkä johdosta haluamme ensisijaisesti esittää kaikille niistä kärsineille syvimmät pahoittelumme ja toisaalta lupauksemme siitä, että pyrimme tekemään jatkossa kaikkemme vastaavilta paskamaisuuksilta välttyäksemme".

"Voimme tässä vaiheessa ainoastaan taata, että asia tullaan ottamaan isona asiana esille tapahtuman jatkosuunnittelussa ja kaikki kivet tilanteen parantamiseksi tullaan kääntämään. Uskomme eri toimijoiden ansiokkaasti jo tässä vaiheessa lanseeraamien parannusehdotusten muuttuvan yleisemminkin lihaksi ja löytävän tiensä jatkossa myös meille".

Pidetään meteliä, siihen mekin jatkossakin pyrimme


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Keskiaikafantasia Th... Tämän vuoksi Jeremy ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Perussuomalaisetnro1

26.07.2021 klo 09.35 1 tykkää tästä

Harmi, kun miesfeministit paljastuvat järkiään ahdistelijoiksi, vaikka samat vekkulit kyllä yrittävät syyttää siitä ihan kaikkia miehiä. Ja ihmeellistä, että jokainen paljastuva arjen sankari on joko vihreiden, tai vasemmiston riveissä vaikuttava isoimpaan ääneen niistä ahdisteluista höyryävä.

Se on yksi syy, miksi intersektionaalinen feminismi nykyään kertoo lähinnä sen aatteen kannattajien vähäisestä älykkyysosamäärästä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova