Tuorein sisältö

Twisted Sisterin Dee Snider paljasti melkoisen pommin bändin menneisyydestä

26.07.2021 klo 00.33 | Luettu: 1160 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Twisted Sisterin Dee Snider on paljastanut melkoisen pommin bändin menneisyydestä.

Vuonna 1984 julkaistu yhtyeen kolmas albumi "Stay hungry" myi yli kolme miljoonaa kappaletta. Levy oli hitti. Sniderin mukaan bändi ei päässyt rahoihin kiinni kuin vasta vuosikymmen levyn ilmestymisen jälkeen!

Kanadalaisen The Metal Voicen haastattelussa Snider paljastaa, ettei bändille irronnut levystä tuottoja kuin vasta jälkijunassa.

Sniderin mukaan Twisted Sister alkoi tienata tekijänoikeuskorvauksia vasta Strangeland-elokuvan soundtrack-levyn 'Heroes Are Hard To Find' -biisin ilmestymisen myötä (vuonna 1998).

Bändi hajosi vuonna 1988. Jotta Twisted Sister saatiin jälleen tien päälle, levy-yhtiö pyyhki pois vanhat velat.

"Elettiin vuotta 1997. Bändi oli hajonnut noin vuosikymmen aikaisemmin. Levyjä oli myyty miljoonia, mutta emme olleet saaneet myyntiin perustuvia korvauksia. Joku kertoi Atlantic Recordsin Ahmet Ertegunille, että olimme edelleen pakkasella kaikkien noiden vuosien jälkeen. 'Ahmed, voisitko hoitaa tilit tyhjiksi, että saadaan tyypit jälleen tien päälle'. Eikö heiltä ole kupattu jo riittävästi. Siitä lähtien olemme saaneet tekijänoikeuskorvaukset. Mutta ne isot tilit, jotka olisivat kuuluneet meille, ne jäivät saamatta".

Snider selventää, että hänelle on maksettu korvaukset musiikin säveltämisestä ja lyriikoista. Ne eivät olleet osa Atlanticin diilia. Levynmyynnistä rahoja ei bändin suuntaan kuitenkaan tippunut.

(Blabbermout.com)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lauri Tähkä Stadioni... Klamydia teki Suomen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova