Tuorein sisältö

Halloween-ohjaajan Manaaja-trilogia on 400 miljoonan taalan idea

27.07.2021 klo 15.20 | Luettu: 729 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Universal Pictures törsää 400 miljoonaa dollaria uuteen Manaaja (The Exorcist) -trilogiaan. Elämme suoratoistoaikaa, joten tämä ei tarkoita sitä, että demoneja manaavat papit kokevat Taru sormusten herrasta -tyyppisen seikkailun. Summaa voi verrata siihen, että Netflix maksoi 450 miljoonaa kahdesta tulevasta Veitset esiin (Knives Out) -leffasta, jotka ovat suhteellisen hillittyjä jännärikomedioita.

Trilogiassa nähdään Ellen Burstyn, joka näytteli riivatun tytön äitiä alkuperäisessä Manaajassa vuonna 1973. Hän sai roolista Oscar-ehdokkuuden. Mukana on Leslie Odom Jr., joka sai juuri kaksi Oscar-ehdokkuutta elokuvan One Night in Miami... johdosta: näyttelijänä ja muusikkona. Hän näyttelee uuden riivatun lapsen isää, joka pyytää Burstynin hahmolta apua.

Ohjauksesta vastaa David Gordon Green, joka tekee ensin saman tempun Halloweenille. Hänen Halloweeninsa vuodelta 2018 on jatkoa 70-luvun versiolle ja leffat Halloween Kills ja Halloween Ends päättävät jatko-osatrilogian tänä ja ensi syksynä.

Tämänhetkisen suunnitelman mukaan ensimmäinen uusi Manaaja saapuu teattereihin lokakuussa 2023. Sen jatko-osat saattavat mennä suoraan Peacock-palveluun, joka kuuluu samaan perheeseen kuin Universal.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Deepfake-mestari sai... Kirveelle on töitä p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova