Tuorein sisältö

Ace Ventura 3 etenee ja Jim Carreyn voi melkein haistaa

22.03.2021 klo 15.10 | Luettu: 3144 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Tuotantotalo Morgan Creek ilmoitti vuonna 2017 aikovansa jatkaa suosittuja elokuvasarjojaan, joista Ace Ventura on yksi. Ajatuksena oli se, että Jim Carrey palaa ja luovuttaa valtikan uudelle lemmikkidekkarille. Jatko-osasta tuttu näyttelijä Tommy Davidson kertoi vuonna 2018, ettei Carrey ole kiinnostunut.

Morgan Creekin edustajien uudet kommentit saattavat viitata Carreyn paluuseen. Heidän mukaansa kansa on varsinkin pandemian aikana intoillut rakastettujen hahmojen uusista seikkailuista. Myös Ace Ventura palaa merkittävässä elokuvassa, joka nähdään Amazonissa ja teattereissa. Projektista ovat vastuussa Sonic the Hedgehog -elokuvien kirjoittajat.

Carrey esiintyi Sonicissa. Hän on ilmaissut aikovansa jatkaa Sonic 2:ssa, mutta tätäkään ei ole virallistettu. Olisi erikoista, jos samat tyypit kirjoittaisivat kaksi Carrey-elokuvaa, joissa ei nähdä Carreyta?

Viime kuussa juoruttiin, että X-Men-tähti Evan Peters saattaa näytellä Venturan poikaa. Jo vuonna 2009 tv-elokuva Ace Ventura 3 - Lemmikkidekkarin poika (Ace Ventura Jr: Pet Detective) osoitti, ettei uuden dekkarin esittely ilman Carreyta ole sama asia kuin "rakastetun hahmon paluu", joten sitä luulisi, että Morgan Creek ymmärtää yskän.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Miten Aku Hirvinieme... Kesä Alice Cooperin ... >

Keskustelut (4 viestiä)

thomson

22.03.2021 klo 16.18 3 tykkää tästä

Ace Venturan paluu kuulostaa hyvältä. Pojan tuominen yhtälöön ja valtikan ojentaminen uudelle hahmolle sen sijaan kuulostaa erittäin huonolta ja väkinäiseltä idealta.
lainaa
Herpy

22.03.2021 klo 17.54

thomson kirjoitti:
Ace Venturan paluu kuulostaa hyvältä. Pojan tuominen yhtälöön ja valtikan ojentaminen uudelle hahmolle sen sijaan kuulostaa erittäin huonolta ja väkinäiseltä idealta.
Yeah, toivottavasti ei tule olemaan samanlaista ripulia kuin vaikkapa tää uusin Nuija & Tosinuija. Mutta jos Carreylla vain on tarpeeksi suuri rahantarve niin eiköhän hän lähde projektiin mukaan.
lainaa
venoivdhoi

22.03.2021 klo 22.18

jos carrey on rasite ja halutaan nuori niin tekisivat vaan uuden leffan jossa tummaihoinen mies tekee jotain hassua ja elaimet liittyy siihen jotenkin ei ace venturakaan sen kummempi ole. ace venturan alunperin olis ihan hyvin voinut nimeta ja myyda dr dolittlena jos firmat olis ollu yhta urpoja siihen aikaan
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

23.03.2021 klo 10.23

Ihan hyvin Ace voi olla nainenkin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova