Tuorein sisältö

The White Lotus 3/6: ihmisiä on kiva tavata, muistella ja tehdä lisää, kunhan olet kännissä

27.07.2021 klo 22.00 | Luettu: 525 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Osa 3:
Mysterious Monkeys


Pyysin pökköä pesään. Kun viina toi tyyppien seksuaaliset patoumat pintaan, pohdin vakavissani, että ei kai sarja pilaa hienovaraisia ansioitaan. Ei; puoliväliin tullaan kunnialla.

Juopunut täti ulisee uskottavasti yrittäessään levittää äitinsä tuhkat. Itsehillintä pitää: tuhkat eivät pöllähdä kenenkään naamalle (se on niin nähty). Kun nuorena kuolleen isänsä homoutta märehtivä keski-ikäinen mies ja turhautunut hotellinjohtaja tapaavat humalassa, he eivät päädy sänkyyn, vaan yksi repliikki riittää vitsiksi ja/tai välivaiheeksi. Heillä on erilliset kiimaiset juonet.

Asiakkaat eivät kiusaa johtajaa järin kärkevästi, mutta hän ylitti jo kriittisen pisteen testaamalla teinien huumeita. Hän kostaa nirsolle nuorelleparille lähettämällä heidät risteilylle höpsön tädin kanssa. Hän pelaa hyvin. Hän ei salaa tädin läsnäoloa. Tervettä suhdetta tädin ihmettely vahvistaisi, mutta johtaja tietää, että nipottava rahastojätkä hermostuu. Jätkä tietää hänen tietävän. Tällaista on tyydyttävä seurata.

"Homon poika" haiskahtaa änkyrältä kiikkuessaan katatonisessa tilassa, mutta tissuttelun myötä hän suree eniten isän salailua. Humalassa sitä onkin hyvä harjoitella omaa avoimuutta ja silmäillä nuoria naisia ihan viattomasti vaan, kun onhan sekin myönnettävä (ääneen), ettei oma akka enää sytytä, vaikka mitä tekisi.

"Homon pojantytär" mainostaa modernia asennettaan, vaikka hänen reaktionsa kaverin poikaystävään ovat outoja. Veljeään hän nimittelee runkkariksi, vaikka himot vaikuttavat pojalta puuttuvan. On muitakin tapoja, joilla jakso tekee seksuaalisuudesta ison osan sitä, kuinka kukaan ei ymmärrä ketään.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 2/6 --- Jakso 4/6 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jaajo Linnonmaa hehk... Slash uuden levymerk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova