Tuorein sisältö

The White Lotus 2/6: kaikissa on hyvää, kunnes opit tuntemaan heidät paremmin

19.07.2021 klo 23.00 | Luettu: 1018 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Osa 2:
New Day


Sarja härnää hilpeästi. On tilaa sekä toivoa hyvää että huvittua ja ahdistua siitä, ettei ihmisten kanssa voi tulla toimeen ilman hälläväliäasennetta, narsismia ja/tai ylikierroksilla käyviä tarpeita.

Palleissa ei ole syöpää. Nihkeä nuoripari paneskeli. Hotellinjohtaja ei ratkennut ryyppäämään, vaikka synnyttänyt alainen stressaa yhä. Teineillä riittää huumeita, eivätkä vanhemmat nipota. Ihana aamu!

Varakas mies yllyttää tuoretta vaimoa unohtamaan rahasta huolehtimisen, mutta sitten heppu nipottaa toisenkin päivän väärästä sviitistä. "Pikkuvaimo" rohkaistuu avautumaan bisnesnaiselle ja se palkitaan, kunnes bisnesnainen lyttää hänen roska-artikkelinsa, joka vaikuttaa hänen identiteettinsä osalta.

Takertuvainen muori jatkaa hierojansa ahdistelua. Lähinnä huumeteinit tuntuvat viihtyvän toistensa seurassa, mutta sekin kyseenalaistetaan, kun he hukkaavat huumeet ja toinen panttaa tietoja komeasta pojasta. Kaikessa on jokin samaistuttava piirre.

Mainitsin viimeksi Pitkän Jussin majatalon. Pitkä Jussi on täysmulkku, mutta hänen raivonsa kehittyy tavallaan ymmärrettävästi. Hotellinjohtaja puhuu raittiudesta, mutta päätyy kokeilemaan huumeita. Siihen väliin olisi ehkä mahtunut selkeä välivaihe, kuten ryyppy tai raivokohtaus. Sama se, mutta vaatimukseni kovenevat, kun puoliväli lähestyy.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1/6 --- Jakso 3/6 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Cannesin elokuvajuhl... Tampereella festarik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova