Tuorein sisältö

Haamujengi 3 virallistettu!

05.09.2008 klo 15.07 | Luettu: 4864 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Columbia Pictures valmistelee vakavissaan kolmatta Haamujengi-elokuvaa, vaikka vielä alkuvuonna väitettiin, ettei moista missään nimessä tehdä. Kulttimainetta nauttivan tv-sarjan The Office parissa työskennelleet Lee Eisenberg ja Gene Stupnitsky ovat ne "kaksi nuorta, teräväpäistä kirjoittajaa", joista alkuperäinen haamujengiläinen Dan Aykroyd puhui eilisessä videossa.

Alkuperäisten elokuvien porukka on mukana kehittämässä elokuvaa, mukaanlaskien näyttelijät ja ohjaaja Ivan Reitman. On kuitenkin epäselvää, keitä alkuperäisiä kasvoja elokuvassa tullaan näkemään: sopimuksia ei kirjoiteta, ennen kuin käsikirjoitus on valmis. Varietyn mukaan elokuva pyrkii tuomaan alkuperäisen jengin (Aykroyd, Bill Murray, Harold Ramis, Ernie Hudson) yhteen. The Hollywood Reporterin mukaan pääroolissa ovat uudet haamujengiläiset. Väittämät eivät ole ristiriidassa toistensa kanssa: molemmat ovat tuttuja taannoisista huhuista.

Eisenberg ja Stupnitsky ovat kirjoittaneet myös "raamatullisen komedian" Year One, jonka ohjauksesta vastaa Harold Ramis. Year Onen tuottaja on Judd Apatow, joten huhu Apatowin luottonäyttelijöistä uusina haamujengiläisinä vaikuttaa yhä todennäköisemmältä.

Lähteet: Variety, The Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pornotähden kommentt... Tom Cruise ratsastaa... >

Keskustelut (2 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

05.09.2008 klo 16.53

Ensimmäisessä Haamujengissä on vaan sitä jotain. Käsikirjoitus, huumori, karateerit, muusiikki jne. loivat sen omalaatuisen tunnelman jonka takia palaan yhä uudestaan ja uudestaan ton ekan osan paariin. Rehellisesti voin kertoa että olen katsonut sen vähintään 15 kertaa.

Ihan mukava että jatkoa lämmitellään näin viralliseksi uutiseksi kääntyneenä huhunakin. Viimeisimmän Haamujengin jälkeen odotukset eivät ole kovin korkealla. Eka osa veti pankin tyhjäksi PK-energiasta ja tyhjästä on paha enään nyhjästä. Lisäksi se uudelleen lämmitetty tuotos maistuu harvoin paremmalta kuin uunituore. Ehkä kun aikaa on kulunut niin tuo PK-pankki on taas täyttynyt ja tilaa on taas kummituksille. Onhan tosta jatkosta puhuttu/huhuiltu iät ja ajat. Veikkaan että ei tästä sen kummempia tule (ainakaan hetkeen) kuin aikaisemmistakaan huhuista/uutisista. Monet leffat käyvät läpi rankan alkutuotannon ja laantuvat sitten siihen. Voi olla että sopivaa käsikirjoitusta väännetään vielä oikeaan muotoon pitkään. Toisaalta nyt olisi viime hetket käsillä ennen kuin alkuperäinen jengi siirtyy oikeassa elämässä jahtaajista jahdattaviksi. Tilausta leffalle olisi, mitä nyt monia keskusteluja ja huhuja olen lukenut. Hyvä sentään että jotain huhujen siipiä leikkaavaa tuli viralliselta taholta. Pääasia on että tuotantopallo saatiin pyörimään.

Ydinjengin Bill Murrayn, Dan Aykroydin, Harold Ramisin karakteerit toimivat mahtavasti kahdessa ekassa osassa. Pelkästään Bill Murray veti hyvällä tavalla niin egoistisen roolin että täytyy nostaa hattua, jos joku muu pääsee samaan mahdollisessa kolmannessa osassa? Tuleeko toisinto roolista Murrayn suunnalta? Yrittääkö Seth Rogen viedä paikan Murrayn viitoittamalla tyylillä? Tuskin! Toivottavasti mitään uutta hahmoa ei tehdä liian saman tyyliseksi kuin toinen on tai joskus oli. Juntti, nörtti, höntti ovat jo varattuja, mutta nyt pitäisi keksiä jotain muuta. Pääasia on että hahmo ei ole kuin Ernie Hudsonin esittämä hiukan väritön hahmo. Lisäksi tuo hahmo tuntui hieman turhalta dramaturgian kannalta, mutta jos tarkemmin ajatellaan niin toimi hyvänä kontrastina muille "värillisille" hahmoille...heh he. Tietenkin tuolle hahmolle olisi voinut kirjoittaa merkityksellisemmän osan. Mitä tässä enään turhaa jorisemaan henkilöhahmoista! Kummituksethan ne pääosan tässä nappaavat :D

Men in Black yritti periä Haamujengin manttelia siinä paremmin onnistumatta. Toivotaan että Haamujengin seuraava osa näyttää millä eväillä sen olisi perinyt. Toivottavasti kolmannesta osasta tulee pian todellisuutta! Toivotaan parasta, pelätään pahinta. I ain't afraid of no ghosts!

Pitää lisätä vielä tänne loppuun tämä fanitekele:
http://www.returnoftheghostbusters.com/
Vähän enemmän panostettu fanileffaan kuin tavallisesti. Hyvä kunnianosoitus!
lainaa
Hjallis

13.11.2009 klo 15.55

Mahtavaa!
Olen toivonut tätä hartaasti pitkän ajan. Tänään pelailin tuota uutta Haamujengi-videopeliä, ja ajattelin että filmaan kohta omalla kameralla pelin tapahtumat 3-leffaksi ja nyt kun tulee koneelle ja etsii tietoa niin tällänen juttu.
JES!!!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova