Tuorein sisältö

Tom Cruise ratsastaa pipipään maineellaan?

05.09.2008 klo 18.31 | Luettu: 2524 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Skientologian kannattamisen ja julkisen sekoilun myötä seinähulluksi julistettu Tom Cruise saattaa näytellä lähitulevaisuudessa kahta pahaa hahmoa. Mikään ei tosin ole varmaa.

Cinemablendin korvaan on kuiskittu, että Tom Cruise lainaisi äänensä seuraavan Shrek-animaation konnalle. Cruise on ilmeisesti ohjaaja Mike Mitchellin suosiossa. Neljäs Shrek kantaa nimeä Shrek Goes Fourth (eli suomeksi kutakuinkin Shrek Kävelee Eteenpäin) ja sen huhutaan kertovan vihreän jätin nuoruudesta.

Variety kertoo, että Cruise ja studio United Artists ovat ostaneet oikeudet sarjamurhaajaromaaniin The Monster of Florence. Tom Cruise tuottaa trillerin, muttei ole vielä päättänyt, näytteleekö hän siinä. Monilla sivustoilla on spekuloitu, että kahdeksan kaksoismurhaa omakätisesti suorittanut psykopaatti olisi se hahmo, joka Cruisea kiinnostaa, eikä niinkään murhaajaa jahtaava poliisi. The Monster of Florence perustuu löyhästi tositapahtumiin, jotka ovat inspiroineet myös Thomas Harrisia, jonka Hannibal Lecter -romaani Hannibal sijoittuu samoihin maisemiin.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Haamujengi 3 viralli... Pornotähti Ron Jerem... >

Keskustelut (1 viestiä)

jonny_boy

Rekisteröitynyt 24.02.2008

06.09.2008 klo 10.27

"Shrek jatkaa neljänteen" hmm-m..
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova