Tuorein sisältö

"Vesitetty Mad Max" Waterworld on saamassa jatkoa

30.07.2021 klo 11.20 | Luettu: 1661 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


175 miljoonaa dollaria kustantanut Waterworld oli historian kallein elokuva valmistuessaan vuonna 1995. Se kärsi monista ongelmista kuvattaessa ja se floppasi teattereissa, mutta väitetysti se nousi voitolliseksi myöhemmin, koska tuohon aikaan kotivideomarkkinat kävivät kuumina.

Kehitteillä on tv-sarja, joka jatkaa elokuvan tarinaa ja kertoo, mitä samoille hahmoille kuuluu vuosikymmeniä myöhemmin. Näyttelijöitä ei ole kiinnitetty mukaan vielä. Elokuvassa Kevin Costner näytteli mutanttia, joka kykeni hengittämään veden alla. Jäätiköt olivat sulaneet täysin ja johtaneet liioiteltuun merenpinnan nousuun. Costnerin hahmo auttoi valikoituja tyyppejä löytämään palan kuivaa maata.

Teknologia on kehittynyt, joten jatkoa ei välttämättä tarvitse filmata jorpakossa aitoja myrskyjä peläten. Ja toisaalta 175 miljoonaa on nykyään "pikkusumma" jopa pienestä trilleristä, kun suoratoistopalvelut etsivät ammuksia sotaan (Netflix maksoi 450 miljoonaa kahdesta Veitset esiin -leffasta).

Elokuvan tuottajiin lukeutuva John Davis on yhä mukana yhtälössä. Hänen viimeaikaisia viritelmiään ovat
mm. Jungle Cruise ja The Predator. Ohjauksesta vastaa Dan Trachtenberg, joka ohjasi 10 Cloverfield Lane -trillerin. Hän filmaa parhaillaan seuraavaa Predatoria.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Porispere käynnistyy... Somessa ihmetellään ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova