Tuorein sisältö

Miracle Workers 3-3 ja 3-4: Buscemi & Radcliffe vievät ilon huoraamisesta ja ryöstelystä

04.08.2021 klo 22.50 | Luettu: 1540 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Miracle Workers: Oregon Trail - Jaksot 3 ja 4:
Hunting Party ja What Happens in Branchwater


Vitsi on se, että kaikki on kliseistä, luonnosteltua ja typerää villissä lännessä. Kahdesta lyhyestä jaksosta jälkimmäinen on parempi, koska uusi tilanne tukee sanaa "kaikki".

Naispäähenkilö tahtoo tehdä muutakin kuin nyplätä pitsiä. Hän kiinnostuu desperadon urasta, mutta työharjoittelu Steve Buscemin seurassa on luonnosteltua ja typerää. Miten olisi ura - ei yön naisena, vaan - kapakan huorana? Sekin on voimaannuttavaa luovasti ajateltuna, mutta vonkaava pappi Daniel Radcliffe varastaa show'n köyhän miehen Rocky Horror -show'lla, ja on taas aika siirtyä eteenpäin.

Jaksopari alkaa, kun naispäähenkilöstä kiinnostunut pappi yrittää äijäillä metsästysreissulla. Muut metsästäjät leikkivät olevansa sotatilanteessa, vaikka puhvelit laiduntavat rauhallisesti. Olen viimeaikoina katsonut Basil Poledourisin äärimmäisen äijämäisiin sävellyksiin liittyvää kamaa, kuten Starship Troopers -kohtauksia. Se tukee parodiaa. Tuo oli oivallus. Oivaltavaa on myös... Plyää?

Uudisraivaajat etsivät uutta kotia. Heitä auttava Buscemi on henkipatto, mikä vertautuu tänään lasten hippaleikkiin. Jaksot ovat katsottavia vain näyttelijöiden karisman johdosta.


3. kauden keskiarvo:


< Jaksot 3-1 ja 3-2 --- Jaksot 3-5 ja 3-6 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Koronatilanteen pahe... Anette Olzon julkais... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova