Tuorein sisältö

Miracle Workers 3-5 ja 3-6: huoliako Buscemi & Radcliffe larppaamaan?

07.09.2021 klo 22.00 | Luettu: 1331 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Miracle Workers: Oregon Trail - Jaksot 5 ja 6:
Meet the Noonans ja Independence Rock


Jos tämä olisi liveroolipeli, moni saisi ylpeillä, kuinka he pysyvät roolissa, vaikka villin lännen teemaan kohdistuva sarkasmi on ainoa sallittu asenne, jotta aikuiset pitäisivät itseään aikuisina. Liveropessa olisi kiintoisaa, jos rosvon tytär närkästyisi selittelevälle isälleen, ja jos miestään pelaamaan yllyttävä nainen tuhisisi miehen uudelle morsiamelle. Naapurin Sirpa olisi legenda keksiessään, että uskovaisten polttareissa strippari on pukeutuja...!

Mutta jos tämä olisi sitä, olisin pettynyt bandiittia tulkitsevaan Steve Buscemiin, joka vitsailee laimeasti, että tytärtä harmittaa, kun isä on alfa ja parempi kaikessa. Mestarin kannattaisi yrittää, jos hän fanien mukaan vaivautuu. Ja on aika lopettaa leikki, kun joku ulisee, että hänellä on epäpuhtaita ajatuksia äidistään ja koirastaan.

Villi länsi < keskiaika < mytologia. Vaikka länkkäreistä pitäisimme, Daniel Radcliffe ja Geraldine Viswanathan näyttelevät pappia ja (lähinnä kai) naista, näyteltyään viimeksi prinssiä ja paskanlapioijan tytärtä, joten en ihmettele, että muistan 2. kauden paremmin kuin 3. kauden alun.

Juonten jatkuvuudesta saa otteen lopulta (taas), mutta 6. jakson itsenäisyyspäiväjuoni ei satiirin juhlaa ole. Amerikkalaiset uskovaiset vastustavat patriotismia? ¿Qué? Epäuskottavasta romantiikasta pidän, mutta pettämisteemasta en.


3. kauden keskiarvo:


< Jaksot 3-3 ja 3-4 --- Jaksot 3-7 ja 3-8 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen kaunein koti ... Tulossa Maustetytöt ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova