Tuorein sisältö

The White Lotus 6/6: eiköhän tämä ala olla HBO-laatua - kesäharjoittelija vetäköön loput mutkat suoriksi

02.09.2021 klo 22.00 | Luettu: 1541 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Osa 6:
Departures


Joskus kun sitä luulee ymmärtäneensä vihjeet, on absurdia katsoa tyhjäkäyntiä, joka ei kommentoi niitä. Joskus se on suhteellista. Kohtaus toimii, kun Alexandra Daddarion hahmo tunteilee, ettei hän tahdo olla nilkkiprinssin pikkuvaimo - mutta asiasisältö tuli selväksi jo aikaa sitten.

Viime jakson ryöstöä muistellaan jo kolmatta kertaa, kun ryöstetyn perheen tytär ilmoittaa kaverille tajunneensa totuuden. Kaveri puhuu avoimesti heidän tulehtuneista väleistään ja luokkaeroista. Hyvin näytelty; ei uutta tietoa. Tässä on mm. se harmaan sävy, ettei kaveri tunnista omaa etuoikeutettua asemaansa, mutta sekin tuli jo selväksi.

Ryöstön muistelusta johtuen "prinssin" pöydällä on puukko. Sitä saa maistaa hotellinjohtaja, joka riehuu päissään saatuaan potkut. Tämä oli vastaus kysymykseen, jolla sarja alkoi. Tulkinnanvaraisesti jakso yrittää pelotella, että mitäs jos uhri onkin Daddario, mikä on banaalia.

Takertuvainen täti ilmoittaa hierojalle oivaltaneensa, että bisnesehdotus oli takertumista. No aijaa. Kohtaus tuntuu jo itseparodialta tai katsojan kiusaamiselta. "Uutta tietoa" on se, ettei pettyneellä hierojalla riitä empatiaa Daddariolle. Se hetki alleviivaa, ettei nyyhkyprinsessalla ole ns. oikeita ongelmia, mikä virallistetaan lopussa. Tämä oli sarjan kantava teema.

Oletin sarjan puolivälissä, että vähintään neljän hahmon seksuaalisuudesta löytyy merkittäviä kysymysmerkkejä. Ei.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


Lopullinen arvosana "minisarjalle" (itsenäinen 2. kausi on julkistettu):


< Jakso 5/6 --- Kausi 2, Jakso 1 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Diili-voittaja Soint... Eeppinen keskiaikafa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova