Tuorein sisältö

Netflixin näytelty Avatar: The Last Airbender etenee viimein: näyttelijät löytyivät

12.08.2021 klo 19.45 | Luettu: 1131 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Avatar: The Last Airbender on rakastettu piirrossarja, jonka elokuvaversio on M. Night Shyamalanin noloimpia huteja. Netflix julkisti näytellyn tv-sarjaversion vuosia sitten. Kulissien takana on ollut erimielisyyksiä, mutta nyt projekti etenee.

Albert Kim (Sleepy Hollow) on show'n uusi vetäjä. Hän kokee, että Netflixissä julkaistava näytelty versio voi laajentaa valmiiksi toimivia ideoita, kun jaksojen ei tarvitse olla samalla tapaa itsenäisiä. Tiedossa on yllätyksiä, mutta mitään ei muuteta ilman hyvää syytä. Sarja tulee kunnioittamaan perusideaa fantasiamaailmasta, joka on inspiroitunut monista aasialaisista kulttuureista (Shyamalanin pudotettua pallon).

Gordon Cormier (The Stand) näyttelee "avataria" eli Aangia, joka hallitsee neljää elementtiä. Kiawentiio (Rutherford Falls) näyttelee Kataraa ja Ian Ousley (Physical) hänen veljeään Sokkaa.

Vesiheimoon kuuluvat sisarukset seikkailevat taas kohtaloonsa epäileväisesti suhtautuvan avatarin kanssa. Dallas Liu (Pen15) näyttelee tuliheimoon kuuluvaa Zukoa, joka jahtaa avataria.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Megadeth julkisti uu... Superhomot agentit i... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova