Tuorein sisältö

Brand New Cherry Flavor 2/8: visionääri ei tartu tilaisuuksiin, vaan munakarvoihin

17.08.2021 klo 23.00 | Luettu: 853 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 2:
Hair of the Dog


Jakson alku on pää sammuu -tason soopaa, mutta pian etäännyttävyydestä tehdään ominaisuus.

Noita auttaa ohjaaja Lisaa kostamaan tuottajalle. Kun Lisa on oksentanut ulos kissan, he rupattelevat henkimaailman hörönlöröstä. Rose Salazar näyttelee hyvin sen, että Lisa on kuumeisesti sekaisin, mutta Lisan motiiveissa ei ole järjen häivää. Hän pitää noituuksia itsestäänselvyytenä, mikä ei menisi läpi edes keskiaikafantasiassa. Psykoosiakin kuvattaessa ja varsinkin silloin päähenkilössä pitää olla samaistumispintaa. Ehkä.

Kostonhimo saattaa kuulostaa mutkattomalta alulta tarinalle, mutta kun noita käskee hankkimaan tuottajan häpykarvoja, Lisa joutuu palkkaamaan satunnaisia konnia auttamaan koston välivaiheessa, vaikka yleensä pelkät konnat riittävät... Raja ylittyy. Tämä on niin typerää, että Lisasta tulee se varsinainen mysteeri.

Kukaan ei kuole. Tuottaja tavallaan pyytää anteeksi ja suunnitellun leffan potentiaalinen tähti on vakuuttunut Lisan lahjakkuudesta. Noidan pöperöiden huumaava vaikutus menee ohi. Taidepiireissä pieni omalaatuisuus tekee osaajasta vetoavamman, joten nyt takaisin töihin? Ei. Lisa panostaa yhä 100% innolla häpykarvakirouksen viimeistelyyn. Objektiivisuuden alkeita esiintyy vain siinä, kun hän tiedustelee noidalta, ovatko näyt helvetin perkeleistä varmasti turvallisia.

Seuraavan jakson katsominen ei ole masentava ajatus. Se on edistystä.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1/8 --- Jakso 3/8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vauhtianime tuuletta... Metallican ex-basist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova