Tuorein sisältö

Vauhtianime tuulettaa tunkkaista saagaa: Star Wars: Visions -traileri

17.08.2021 klo 19.00 | Luettu: 1512 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Star Wars on inspiroitunut mm. samuraielokuvista. Syyskuussa alkava animesarja Star Wars: Visions sallii japanilaisten taiteilijoiden viedä Star Warsin entistä lähemmäs samuraikuvastoa ja muita japanilaisia tyylejä. Tiedossa on alkajaisiksi yhdeksän itsenäistä tarinaa kuudelta studiolta.

Ehkä tämä on enne kokeellisemmasta tulevaisuudesta. "Turvallinen visio" Solo: A Star Wars Story floppasi. "Turvallinen visio" Star Wars: The Rise of Skywalker on käytännössä kritisoiduin näytelty Star Wars Rotten Tomatoesin numeroiden mukaan, kun huomioon otetaan se, että elokuva-alaa uudistanut Star Wars: Episode I - The Phantom Menace sai parempaa palautetta ensi-illan tienoilla kuin myöhempinä vuosina.

Omalaatuinen ohjaaja Taika Waititi tuumasi hiljattain, että hänen kehittelemänsä Star Wars -leffa näyttää häneltä. Disney on antanut useammalle "itseltään näyttävälle" ohjaajalle potkut, mutta Waititi on jo tienannut firmalle rahaa Thor: Ragnarökillä.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scarlett Johansson l... Brand New Cherry Fla... >

Keskustelut (3 viestiä)

Joni

17.08.2021 klo 20.05

Pyhäinhäväistys.
lainaa
RandomSwinger

17.08.2021 klo 22.27 1 tykkää tästä

Hehe, juu, kaikkea kanssa. Aikamoisella volyymilla tulee tätä tähtien sotaa nyt nähtävästi. Noh, tarpeeksi paskaa eetteriin tuuttamalla varmasti joku vahingossakin osuu maaliinsa. Nyt on näitä lasten star warsseja nähty vaan aika paljon, niin olisko seuraavaksi jonkun vuoro yrittää osua hieman "aikuisempaan" makuhermoon? Mites ois vaikka David Fincherin, Dennis Villeneuven, tai esim. Leigh Whannellin näkemys asiasta?
lainaa
bfsofnjs

18.08.2021 klo 14.49 1 tykkää tästä

voi disney star wars oli eeppinen saaga jonka uusintakierrosta ootettiiin telkusta kuin jeesusta. nyt sarja on kuin big mac joka ostetaan kulutetaan ja heitetaan roskiin ja minuutin paasta ei muista et soinko jotain
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova