Tuorein sisältö

Hurja painonpudotus Suomi -ohjelmassa Jenni kauhistuu painolukemia: puolessa vuodessa lisää yli 30 kiloa

18.08.2021 klo 15.30 | Luettu: 802 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hurja painonpudotus Suomi nähdään keskiviikkoisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.

Ohjelmassa seurataan kahdeksan kuukauden ajan kymmentä muuttujaa, jotka opettelevat asiantuntijoiden avustuksella pysyvästi terveellisiä elämäntapoja. Yhdessä lääkärin, psykologin, ravitsemusterapeutin ja personal trainerin kanssa muuttujat kohtaavat perimmäiset syyt, jotka ovat aiheuttaneet elämänhallinnan menetyksen ja vaarallisen painonnousun.

Ohjelman ensimmäinen jakson muuttuja Jenni, 36, kertoo olleensa pienestä asti pyöreä.

"Söin vasta 18-vuotiaana ensimmäistä kertaa hampurilaisen. Mua vahdittiin, että älä ota enää keksiä ja yks riittää, ja opin jo pienenä aika pitkälti syömään salaa. Saatoin katsoa, miten saan yhden keksin otettua niin, ettei kukaan huomaa tai miten järjestelen pullat lautaselle, ettei sieltä huomaa, että yks puuttuu. Siitä tuli älyttömän hyvä mieli, kun sai maistaa jotain makeeta, ja onnistuin siinä, että en jäänyt kiinni".

Jennin uusi elämä alkaa perusteellisella lääkärintarkastuksella Eiran sairaalassa. Siellä Jenni saa uutisia, jotka järkyttävät häntä suuresti.

Vaa’an lukema yllättää. Puntari näyttää 190 kiloa.

"Mä oon painanut 160 kiloa viimeksi! Mitä hittoo! Siis voiko tää olla totta! Mulla on tullut puolessa vuodessa yli 30 kiloa painoa".


(Nelonen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tältä näyttää Iron M... Brand New Cherry Fla... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova