Tuorein sisältö

Brand New Cherry Flavor 3/8: oksennan kissoja kunnes kuolet, senkin Oscareita ja omaisuuksia tarjoava paska

18.08.2021 klo 22.00 | Luettu: 1119 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 3:
Roman Candle


Menikö jokin ohi, kun oletin katsovani tarinaa normaalista unelmoijasta, jolla on mielessä vain Hollywoodin parrasvalot? Ohjaaja Lisa Novan lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet ovat hepreaa. Hän on harhainen psykopaatti.

Lisa on nukkunut päiviä. Noidan antama vihannes kasvaa, mitä Lisa jopa ihmettelee. Tuottaja esittää uuden tarjouksen. Lisa lupautuu lounaalle vasta kun noita vihjaa, että kirous tekee tuottajalle temput ihan kohta. Se on pala konkretiaa, kun Lisa kyseenalaistaa tuottajan tarjouksen, mutta ukko selvästi on valmis neuvottelemaan, vaikkei hän tee Lisasta ohjaajaa vielä. Lisa saa olla kiukkuinen, mutta ei hän edes yritä edistää uraansa, vaan hän palaa tivaamaan noidalta, miksei tuottaja jo kärsi ja kuole.

Hikka tuottajalla on. Lisa oksentaa kissoja ja näkee demoneja. On juonittava lisää, jotta kirous etenee! Ehkä tämä on keskiajan junteille suunnatun moraalisadun simppelimpi versio, jossa antisankari mainostaa uhrillekin kostavansa kirouksella, vaikka koston syy hiipuu ja hinta kasvaa ja noitakin sanoo suoraan, ettei kannata sielua myydä, senkin ***** idiootti.

Toteutus jättää tilaa piilevälle nokkeluudelle. Ehkä jokin avautuu myöhemmin. Jakso muistuttaa sen olevan mysteeri, miksi Lisa on suojelevainen lyhytelokuvaansa kohtaan.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 2/8 --- Jakso 4/8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hurja painonpudotus ... Fast & Furious 10 el... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova