Tuorein sisältö

He-Man! Amazon neuvottelee näytellystä Masters of the Universe -elokuvasta, jonka Netflix hylkäsi.

14.11.2023 klo 15.25 | Luettu: 1009 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Uusi, näytelty Masters of the Universe -elokuva on ollut kehitteillä yli 15 vuotta. Tekijät ja studiot ovat vaihtuneet moneen kertaan. Leffalla oli mahdollisuus juhlia aiheen 30-vuotispäiviä, mutta nyt myös 40-vuotispäivät on ohitettu. 40-vuotisjuhlat johtivat uusiin leluihin ja animaatiosarjoihin, joten teoriassa leffalla on entistä parempi tilaisuus menestyä. Netflix kuitenkin hylkäsi sen käytettyään kehittelyyn kymmeniä miljoonia dollareita.

Amazon on lähtenyt leikkiin. Variety-sivuston sisäpiirilähteiden mukaan Amazon ja lelutalo Mattel neuvottelevat leffasta vakavissaan. Yksi lähteistä sanailee päinvastoin, että neuvottelut ovat hataralla pohjalla.

Päävastuussa ovat yhä veljekset Adam ja Aaron Nee, joiden ohjauksia ovat Band of Robbers ja The Lost City. Universumin voimakkainta miestä He-Mania saattaa yhä näytellä Kyle Allen, jonka tuoreimpia elokuvia ovat Venetsian aaveet ja Rosaline.

Kaavailtu 170-200 miljoonan dollarin budjetti oli Netflixille liikaa. Nyt, Barbien menestyksen jälkeen, Mattel tahtoo tuoda leffan myös isolle kankaalle, mikä onnistuu todennäköisemmin Amazonin kuin Netflixin kanssa.

Kuinka paljon 200 miljoonan dollarin He-Man-leffa voi tienata teattereissa nykyään? Todennäköisesti ei penniäkään jos puhumme voiton tekemisestä. 150 miljoonan dollarin Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves floppasi kehuista huolimatta. Amazon on hyvä yhteistyökumppani, sillä Applen tavoin firma on niin suuri, että leffat ovat sille "harrastus".

Hollywoodissa on sanailtu tänä syksynä, että tyyris megafloppi Killers of the Flower Moon on Applelle kirjaimellisesti markkinointikustannus. Apple saa kehutun aikuisten draaman omaan talliin. Amazon on jo rahoittanut "He-Manin tapaista" fantasiaa (Tolkienia) vastaavalla asenteella.

Leffaa varjostavat He-Man-brändin sopimussotkut. Mattel voi tehdä näytellyn leffan haluamansa yhteistyökumppanin kanssa, mutta mahdolliseen jatko-osaan sotkeutuu kolmas osapuoli NBCUniversal, jonka kanssa neuvotellaan myös.

Kuvassa on vuoden 1987 versio (joka floppasi).

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tool soittaa Copenhe... Valtteri Bottas lait... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova