Tuorein sisältö

Brand New Cherry Flavor 4/8: normipäivä kylkivaginalla ja nuijapää-smoothiella

21.08.2021 klo 23.00 | Luettu: 645 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 4:
Tadpole Smoothie


Laadusta ja sivusilmällä näkemästäni otsikosta päätellen tekijät tahtovat ensisijaisesti hämmentää, vaikka asetelmana he käyttävät omaa ylianalysoitua ammattiaan. Olisin "hämmentyneempi", jos sarja tekisi putkimiehen pakkomielteestä ison asian ja sitten hänen elämästään tulisi silkkaa Super Mariota.

Lisan korvannut ohjaaja syttyi tuleen ja tuottajan poika on vähällä kuolla erektioon hämähäkin purtua. Pöllähtänyt tuottaja reagoi epäonneen tyydyttävän hirtehisesti ja oivaltaa, että Lisa on kaiken takana. Lisa ei tahtonut tällaista kirousta ja asuntoon ilmestyneen luukun hirviö ahdistaa, joten hän pyytää noitaa perumaan kaiken. Sepä ei onnistu.

Konflikti on nyt selkeä? Juu, paitsi että jos Lisa kykenee katumaan, ei ollut järkevää esittää häntä lasittuneesti tuijottavana psykona kahden varhaisen jakson ajan, kun häneen oli tarkoitus muodostaa side. Vähintäänkin rakenteessa on ongelmia. Mysteeri Lisa on yhä. Hänelle tapahtui jotakin kummaa lyhytelokuvan kuvausten aikana ennen sarjan tapahtumia.

Nuijapää-smoothie ei ole koodikieltä, vaan sitä tarvitaan zombien luomiseen. Myöskään kylkivagina ei ole värikäs lempinimi Lisan uudelle reiälle, josta kissa tunkeutuu ulos, vaan Lisa saa heti perään seksuaalista nautintoa kylkivaginan fistaamisesta. Mitä samaistuttavampi päähenkilö on, sitä hullummalta tällainen tuntuu, ja tällainen voisi tuntua hullummaltakin, vaikka näyttelijät pelastavat paljon.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 3/8 --- Jakso 5/8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 007 No Time to Die l... Janni Hussi innostui... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova