Tuorein sisältö

Näytelty Mega Man -elokuva suuntaa Netflixiin

14.12.2021 klo 13.30 | Luettu: 1373 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mega Man -elokuva on ollut kehitteillä vuodesta 2015, ja vuonna 2018 paljastui, että kyseessä on näytelty leffa. Sitä kehitteli 20th Century Fox, joten se joutui vaikeuksiin Disneyn ostettua Foxin, vaikka projektin väitettiin olevan hengissä. Lopulta Disney hylkäsi idean, mutta tilaisuuteen on nyt tarttunut Netflix, jonka ohjelmistossa on jo runsaasti peliaiheista sisältöä.

Mega Man on robotti ja tohtori Lightin apulainen, joka päätyy käymään loputonta sotaa tohtori Wilyn robottiarmeijaa vastaan. Vuonna 1987 debytoineen, simppelin ja välittömästi tunnistettavan hahmon ympärille on ehtinyt rakentua laajempaakin mytologiaa, jota ei ole aina vastaanotettu myönteisesti. Tuo väittämä perustuu siihen, että Angry Video Game Nerd sanoi "fuck", kun kenttä ei päästänyt pelaamaan.

Elokuvan kehitys on yhä varhaisessa vaiheessa sisäpiirilähteisiin perustuvan käsityksen mukaan. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaavat Henry Joost ja Ariel Schulman, joiden töitä ovat mm. Paranormal Activity 3-4 ja Netflixin Project Power. He ovat olleet mukana vuodesta 2017.

Kuvassa on animaatiosarja Mega Man: Fully Charged.


Lähde: The Verge

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Provinssi lisäsi nim... Patelle lisää Raskas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova