Tuorein sisältö

Brand New Cherry Flavor 5/8: karsea totuus julisteen irtosilmästä

24.08.2021 klo 23.00 | Luettu: 1274 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 5:
Jennifer


Alussa jakso pelaa hyvin faktat noidasta, joten se yliluonnollinen ja piittaamaton narttu on nyt kansantajuisempi kuin päähenkilö.

Lisa mukamas päivittelee outoja juttuja, vaikka hänkin oli pitkään välinpitämätön. Hän pääsee noidan salatun menneisyyden jäljille. Noita kohauttaa olkapäitä, ja suostuu palaamaan hylkäämänsä tavallisen perheen luo. Lisakin kutsutaan illalliselle. Noita syö perheen muistot, ja mainitsee tyynesti olevansa parasiitti, jolla ruumis on vain lainassa. Samaistuttavaa. Lisaan verrattuna. (Koska koen olevani henkiolento, tms.)

Samaan aikaan tuottaja on Lisan menneisyyden jäljillä. Lisan käyttämä näyttelijä näki kuvauksissa demonin ja menetti silmänsä. Tuottaja myös oppii poikansa olevan zombie. Kaikki mainittu on kyseenalaisesti mutta tarkoituksella vaisua. Se ei unohdu, että tämä on musta komedia, vaikket osaisi sanoa, mikä on komediaa.

Paljastukset ovat kiintoisia, ja lopussa viimein nähdään kaameaa energiaa, kun tuottajan kätyrit kovistelevat Lisaa samalla kun silmäpuoli näyttelijä katsoo ensi kertaa kohtauksen, jossa hän syö silmänsä. Ehkä tarinan tämän vaiheen pitää tuntua juuri tältä.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 4/8 --- Jakso 6/8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Motörhead, vielä ker... Amazon juhlii jällee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova