Tuorein sisältö

See 1-5: teknisessä mielessä pahikset luovuttavat tuhottuaan itsensä - loppu?

31.08.2021 klo 22.00 | Luettu: 1375 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
Plastic


Kuningatar kasuaalisti tuhoaa padon eteen rakennetun valtakuntansa. Hän näkee nälkää viitisen minuuttia, kunnes hänet alistetaan orjaksi. Hullu akka ei voi kuin rääkyä. Vielä tässä vaiheessa oletamme, että hänelle uskollinen sotaherra nappaa hänet matkaan pian, jotta hän pysyy osana juonta, jossa kävellään eteenpäin.

Sotaherra saa sankarit kiinni, mutta sokea armeija ei pärjää Jason Momoalle ja näkeville lapsille. Näkevien lasten äiti päättää silti "neuvotella" sotaherran kanssa. Mielessäni kävi aiemmin, että nainen saattaa olla kuningattaren sisko tai jotakin, mutta koin olevani yllättynyt, kun sotaherra kutsui häntä prinsessaksi ja koko armeija polvistui. Jakso päättyy tähän. Kaikki pahikset on neutralisoitu?

Nainen olisi voinut tehdä saman, kun hänen kylänsä tuhottiin - kahdesti. Hahmovetoisinkin keinoin jakso painottaa hänen motiiviensa olevan mystisiä. Lapset löytävät kovia kokeneen velipuolensa, joka näkee kuten he. Luonnollisesti hän pääsee mukaan, vaikka äiti on nihkeä. Velipuolen selittely alkaa infodumppauksella, mutta jakso ehtii korostaa hänen (ja Momoan hahmon) simppeleitä, sympaattisia tarpeita, joten jo sillä on painoa, kun kehityskelpoisen uusperheen äiti säheltää omiaan.

Alitajuntani yrittää järkeillä, miten asetelma tyritään, mutta en ole varma, ja se on kyllä elämys.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Discovery Finland va... Arman Pohjantähden a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova