Tuorein sisältö

HBO:n Lovecraft Country on lopetettu: tästä olisi kertonut 2. kausi

05.07.2021 klo 16.30 | Luettu: 543 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vaihtelevia kauhu-, scifi- ja fantasiaideoita yhdistelevä ja rasismia käsittelevä Lovecraft Country on päättynyt 1. kauden jälkeen. Minisarjaksi sitä toisinaan kuvailtiinkin. Sarja sai pääasiassa kiitosta ja pätevät katsojaluvut, joten sarjan luoja Misha Green kehitteli 2. kautta, mutta HBO on päättänyt hylätä suunnitelman. Ensimmäinen kausi perustui Matt Ruffin romaaniin, jolle ei ole tehty jatkoa.

Green on paljastanut, että 2. kauden nimi olisi ollut Lovecraft Country: Supremacy. Kausi olisi sijoittunut uuteen tilanteeseen, jossa Yhdysvallat on jakautunut alta löytyvän kartan mukaisiin itsenäisiin alueisiin.

Erillisessä viestissä Green selventää, mitä "Whitelands" tarkoittaa. Kyse ei ole valkonaamojen viimeisestä rintamasta (ainakaan virallisesti), vaan vyöhykkeestä, jonne zombiet on eristetty. Zombiet ovat yksi seuraus ensimmäisen kauden loppuratkaisusta. Kuten kartasta näkyy, toiselta alueelta ei pääse toiselle zombeja kohtaamatta. X viittaa ilmiön lähteeseen.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars: The Bad B... Syksyn animesarja St... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bub

05.07.2021 klo 20.21 2 tykkää tästä

Alkoi ihan hyvin mutta nopeasti alkoi tuntumaan siltä että koitettiin miellyttää jokaista mahdollista ryhmää. Lopulta sellainen sotkuinen sillisalaatti josta ei muista oikein mitään.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova