Tuorein sisältö

John Wick pistää hyrskyn myrskyn: The Matrix Resurrections -traileri

09.09.2021 klo 18.55 | Luettu: 2040 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tästä jo kohistiin, kun messuyleisö tämän näki. The Matrix Resurrections vaikuttaa ensimmäisen osan uudelta versiolta, mutta se on karismaattisesti ikääntynyt Keanu Reeves, jolle sama tapahtuu uudestaan. Herra Anderson muistaa välähdyksiä totuudesta, ja tositoimiin päästään pikapuolin. Olipa kyseessä jatko-osa tai luova esiosa, alkuperäisestä trilogiasta löytyy vähintäänkin repliikkejä, jotka ideaa tukevat.

Lana Wachowski vastaa ohjauksesta yksinään. Wachowskin sisarusten kunnianhimo vain kasvoi The Matrixin jälkeen, mutta jo jatko-osat jakoivat mielipiteet jyrkästi. Sisarukset ovat kokeneet kolme isoa floppia peräkkäin ja heidän Sense8-sarjansa lopetettiin kesken, joten eritoten erikoisten elokuvien ystävien kannattaa toivoa, ettei tämä nimenomainen nostalgiapommi ole liian erikoinen. Ensi-ilta on jouluna.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Trek: Lower Dec... Robotti-Picard natsi... >

Keskustelut (3 viestiä)

RandomSwinger

09.09.2021 klo 19.54 2 tykkää tästä

Ensimmäinen Matrix oli erinomainen siitä syystä, että siinä oli paitsi hyvä ja kiinnostava juoni - niin myös erinomaisesti touteutettuja toimintakohtauksia. Näyttelijät pistettiin kung-fu tunneille, aseilla ammuttiin paukkupanoksia ja lavasteita laitettiin oikeasti säpäleiksi. Jatko-osat tuntuvat kiistämättä menettävän välillä punaisen langan tarinan puolesta, mutta suurempi ongelma muodostuu siitä, että toimintajaksot ovat pääsääntöisesti yhtä CGI-muhjua. Ensimmäisen osan orgaanisuus on tipotiessään. Nyt jos tämä Resurrections jatkaa näiden jatko-osien ja esim. Nousevan Jupiterin viitoittamalla tiellä - niin vituiksi menee. Trailerista on vielä vaikea täysin sanoa millä linjalla ollaan, mutta odotellaan nyt varovaisen toiveikkaina kunnes saadaan taas pettyä.
lainaa
Lepakkomies

09.09.2021 klo 21.00 3 tykkää tästä

Morpheus ei nyt oikein nappaa. Laurence teki aikoinaan liian ikonisen hahmosta niin nyt kaikki muu tuntuu huijaukselta.
lainaa
PiippolanVaari

10.09.2021 klo 14.09 2 tykkää tästä

Traileri näytti olevan vähän.... kirkas. Ei hirveästi vihertävää efektiä. Eikö enää vietetäkkään aikaa itse Matrixissa?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova