Tuorein sisältö

The Matrix 5 on tulossa uudelta ohjaajalta ja kirjoittajalta

03.04.2024 klo 23.15 | Luettu: 830 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


The Matrix -saagan luoneet Wachowskin sisarukset ovat rynineet flopista toiseen jo pitkään. Tästä huolimatta Lana Wachowski ei tinkinyt tyylistä vaan teki The Matrix Resurrections -leffasta (kuvassa) entistä omituisemman sisäpiirivitsin. Leffa floppasi ja jakoi mielipiteet. Se, että uusi ohjaaja ja kirjoittaja Drew Goddard tahtoo yrittää onneaan, on positiivinen uutinen kaikille Matrix-faneille, sillä Wachowskit eivät tahdo tehdä enempää. Lana on yhä mukana tuottajana.

Goddard itse ehdotti viidettä elokuvaa Warner Bros. -studiolle. Goddardin mukaan ei ole liioittelua väittää, että The Matrix -saaga muutti elokuva-alan ja hänen elämänsä. Siispä hän on kiitollinen, että hän pääsee kertomaan tarinan Wachowskien maailmassa. Kyseessä on vahvistetusti jatko-osa eikä uusi versio. Tekijät lupailevat tuoretta näkökulmaa ja maailman laajentamista mutta myös uskollisuutta perusasioille.

Omituisten juonenkäänteiden aika ei välttämättä ole ohi, sillä Goddardin aiempia ohjauksia ovat The Cabin in the Woods ja Bad Times at the El Royale. Hän sai Oscar-ehdokkuuden Yksin Marsissa -käsikirjoituksella, ja hän on kynäillyt myös Daredevil-tv-sarjaa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kolme pätevää ruotsa... Ainutlaatuisia Child... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova