Tuorein sisältö

Metallican biisin ajamana veritekoihin syyllistynyt hakee lievempää tuomiota

10.09.2008 klo 10.16 | Luettu: 3897 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nykyään 33-vuotias Ronald Pituch, joka vuonna 2002 tappoi New Jerseyssa äitinsä ja 11-vuotiaan koulupojan, hakee mahdollisuutta uuteen oikeudenkäyntiin. Ronaldin mukaan hän ei aikoinaan tajunnut, mitä todella merkitsee lause "todetaan syylliseksi" - mies oli pahasti psyykelääkkeiden ja skitsofrenian sekoittama. Veritekojen aikaan hän ei suostunut käyttämään lääkkeitään.

Vuonna 2005 Pituch kertoi oikeudessa Metallican Ronnie-biisin ohjanneen häntä, nuorukainen ajatteli biisin olevan suunnattu pelkästään hänelle. Biisissä kerrotaan pojasta, joka ei koskaan nauranut...hiljaisessa kaupungissa ei tapahtunut mitään ennen kuin Ronnie otti aseen ja lapset "all fall down, down, down." Pituch oli myös aikaisemmin epäillyt olevansa "paholaisen poika".

Pituch hakkasi äitinsä kuoliaaksi ja myöhemmin samana päivänä sattumanvaraisesti tappoi 11-vuotiaan koulupojan. Myöhemmin illalla Pituch käveli vapaaehtoisesti poliisiasemalle...

Päivää ennen veritekoja Pituch oli käynyt keskustelun entisen koulutoverinsa kanssa. Pituch oli suuttunut kysymyksestä, oliko tämä Metallica-fani:

"En tiedä mitä tämä kaikki tarkoittaa...minun täytyy olla Saatanan lapsi tai jotain vastaavaa...

Pituch sai 50 vuoden tuomion. Aikaisintaan mies pääsee vapauteen 76-vuotiaana.

Uutta oikeudenkäyntiä vaativassa istunnossaan mies totesi tunteneensa korttien olleen häntä vastaan. Koko oikeudenkäyntiprosessi oli "käsittämätön" ja Pituch miettii antavansa potkut lakimiehelleen.








V2.fi | J.A. Kaunisto
< Myytävänä pala hitti... Palkkio luvassa Hels... >

Keskustelut (2 viestiä)

xbotithaisee

Rekisteröitynyt 24.07.2008

10.09.2008 klo 13.27

Suomessa sama kaveri sais selliinsä nintendon, television ja pizzaa, sen lisäksi vielä pääsis vapaaksi vain kuusi vuotta istuttuaan.
lainaa
Mi5

10.09.2008 klo 14.13

Phh... Ja vielä noin huonoon musiikkiin vetoaa.
Olisi nyt vedonnut edes johonkin "oikeaan" satanistibändiin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova