Tuorein sisältö

Star Trek: Lower Decks 2-5 ja 2-6: monistuva hömppäsetä, ja mainitaan vaikka etanan puonreikä

20.09.2021 klo 22.40 | Luettu: 638 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 5 ja 6:
An Embarrassment of Dooplers ja The Spy Humongous


Ufomies monistuu stressatessaan. Hänen äänensä Richard Kind hauskuuttaisi jopa itkiessään hautajaisissa. Olen siis kiitollinen heti heränneestä visiosta, jossa järkyttynyt Kind monistuu (mieluiten näytellyssä sarjassa) ja anoo naristen anteeksi, muiden yrittäessä mielistellä. Paras jakso ikinä!

Tai ei. Ufomies on yritetty pitää tyytyväisenä. Olemattomasta syystä hän monistuu, joten pian hänestä on 10 000 versiota. En tahdo tietää, mistä monistumiseen tarvittava energia tulee, vaan illuusion logiikasta. Rick and Mortyn tyhjästä putkahtavilla Mr. Meeseeks -tyypeillä on koomisen simppeli mutta jämäkkä kulttuuri, ja 1. vitsi oli kulttuurin häiriintyminen. Herra dooplerilla ei ole kulttuuria. Loppuratkaisu on se, että hänelle pitää kettuilla niin, että hän stressaantuu... ärtyneellä tavalla. Se on uutta tietoa hänellekin.

Neljästä päähenkilöstä neljää tuo ei kiinnosta. He väsäävät pienoismallia ja pyrkivät bileisiin. Seuraavassa jaksossa yksi kokeilee uutta kaveriporukkaa muiden siivotessa. Siivoamisen kenties pitäisi olla Lower Decksin ydin, mutta jakson nimi viittaa taas upseerien puuhiin.

Kolmen pienen porsaan (nimenomaan heidän) kuvainnolliset ninjaturtles-versiot mellastavat 3 sekunnin ajan, joten vihreä lyyli vedetään ulos kiljuvan etanan ryppyisestä persereiästä. Onko se tärkeydeltään a-, b- vai c-juoni? Tällä kertaa "päähenkilöiden" kuviot kyllä yhdistyvät, mutta eivät otsikkojuoneen, jossa aivokuolleiden barbaarien kanssa neuvotellaan ja yksi heistä yrittää vakoilla.

Osa toverillisesta sähellyksestä miellyttäisi, jos tietäisin mitä katson.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-3 ja 2-4 --- Jaksot 2-7 ja 2-8 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael Myers vastaa... Nyt on tyly aloitus ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova