Tuorein sisältö

Star Trek: Lower Decks 2-3 ja 2-4: Doctor Dickin seksinukke ja gorilla-kalabaliikki

09.09.2021 klo 22.00 | Luettu: 1483 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 3 ja 4:
We'll Always Have Tom Paris ja Mugato, Gumato


Rick and Mortyn 5. kausi oli sen verran hauska ja epätasaisuudessaan hämmentävä, että olisi reilua näitä halpakopioita kohtaan, jos lataisin hetken akkuja. Ainakaan nämä jaksot eivät laahaa. Lastentarhatason kissavitsille hymähdin.

Pari tyyppiä noutaa pubiplaneetalta seksinuken! On raskaita Trek-viittauksia, muttei paljoa muuta. Nukke hajotetaan vahingossa kuten postinkantaja voi vahingossa nostaa paketin päänsä yläpuolelle ja paiskata sen asfalttiin. Morty sentään kokeilisi nukkea, jolla olisi toiminto. Nuken omistajan nimi on tohtori T'Ana, mutta se vitsi on tahaton. Come on, please, help me, doctor T'Ana, I need your love, I feel so k'amala.

Kauden alku nollasi asiat laiskasti. Se, ettei matala-arvoisille päähenkilöille edes kerrota, miten upseeri palasi henkiin, on sitä, mistä sarjan piti kertoa, joten se sivujuoni on kuivalla tavalla kiinnostava.

4. jaksossa epäillään sankaritarta kaksoisagentiksi ja jahdataan myrkyllistä gorillaa. Voi ei, neiti puukottaa upseeria ja syö hänet! Hän imi pois myrkkyä, eikö? Ehkä se on tarkoituskin tajuta heti, mutta "mysteeri" on juonta eniten muistuttava asia ennen loppua, joten vähän enemmän saa pyytää.

Lopussa nörttien peliharrastus auttaa heitä harjoittamaan aidohkoa Star Trek -diplomatiaa. Annan peukkua yritykselle, vaikka idean olisi voinut laajentaa ehyeksi tarinaksi.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-1 ja 2-2 --- Jaksot 2-5 ja 2-6 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ottakaa pahikset kii... John Wick pistää hyr... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova