Tuorein sisältö

Miracle Workers 3-9 ja 3-10: pastori Radcliffen lihalliset nautinnot lähtevät kannibalismista

21.09.2021 klo 21.00 | Luettu: 1123 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Miracle Workers: Oregon Trail - Jaksot 9 ja 10:
Stranded ja End of the Trail


Muutama vitsi on riittävän huono huvittaakseen. Oregon ylittää unelmat: vaurautta riittää kaikille. Paikalle ehtivät ensin roistot, jotka tahtovat olla muita parempia, joten he päättävät "tehdä Amerikasta kamalan taas". Kylällä heiluu pian punaisia hattuja, jne. Sarja on vetelän tyylinsä ytimessä, kun juntti valittaa, ettei hän tietenkään tahtoisi äänestää narsistista ja pelkkää paskuutta lupaavaa poliitikkoa, joka pitää vaimoaankin häkissä, "mutta eihän tässä muuta voi".

Sillä välin "sankarit" sortuvat kannibalismiin lumikuuron aikana. Jopa pastori Radcliffe on valmis pistämään lapset lihoiksi, mutta entinen kehveli Buscemi todistaa kehittäneensä omantunnon. (Kätkeytyisipä tähän viittaus oikeiston salaliittoteorioihin.)

Oregon näyttää pian oikealta Amerikalta. Pappi joutuu soluttautumaan kuvernöörin orgioihin häkkivaimon pelastaakseen, muiden ratkoessa välejään ammuskelemalla. Aiemmin vahvistui, että Jumala on valmis iskemään kuin Vanhassa testamentissa (ja 1. kaudella Jumala oli hahmo), mutta edes hepenissä keimaileva kannibaalipastori ei johda idean paluuseen. Jakso 10 on taas tekijöitä itseään huvittavaa puuhastelua eli roolipelaamista.

Kausi koostui hyvin lyhyistä jaksoista, eikä väkisin venytetyn sketsin makua silti vältetty.


3. kauden keskiarvo ja lopullinen arvosana:


< Jaksot 3-7 ja 3-8 --- Jaksot 4-1 ja 4-2 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Painimörkö The Under... Ryan Reynoldsin Free... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova